NaslovnicaVijestiSve je gotovo: Liverpool doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Sve je gotovo: Liverpool doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Sve je gotovo. Liverpool doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta. Kvaliteta igrača koje će Liverpool dovesti ovog ljeta može ovisiti o tome da li će osigurati top četiri u sljedećih sedam dana.

Sve je gotovo

Međutim, čak i ako ne uspiju osigurati nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone, Jurgen Klopp će i dalje morati da pojača svoju momčad, jer će Redsi igrati svaki četvrtak u Europi i vikend u Premier ligi.

Kloppu će biti predana značajna sredstva kako bi poboljšao momčad pred sezonu 2017/18 nakon relativno razočaravajuće sezone.

Liverpool je ove sezone izgubio bodove u mnogim utakmicama, koje bi očekivali da će pobijediti i odigravši pet utakmica bez pobjede u Premier ligi od početka Nove godine.

[su_euro_soccer_bonus]

Jedna od problematičnih pozicija za Kloppa bila je na lijevom beku, gdje je James Milner proveo veći dio sezone zbog neuvjerljivih nastupa Alberta Morena.

Moreno je odigrao samo 43 minute premierligaškog nogometa od Liverpoolovog remija protiv Sunderlanda od 2-2 2. siječnja, kada je igrao drugih 45 minuta nakon što je zamijenio Milnera na poluvremenu.

I dok Milner nikada ne daje manje od 100% kada igra, 31-godišnjak jednostavno nije prirodni bek.

To znači da je igrač na toj poziciji apsolutno neophodan. Klopp potpisuje novog lijevog beka ovog ljeta – i već su to učinili prema pisanju Mirrora.

[su_bet365__1m_spectacular]

Zabilježeno je da je Liverpool osvojio utrku za potpis Andrew Robertsona iz Hull Cityja.

Škotski internacionalac, koji ima 23 godine, impresionirao je na KCOM stadionu nakon što je došao iz Dundee Uniteda za naknadu od 2.85 milijuna funti u srpnju 2014.

Također pročitajte: Manchester United postigao dogovor sa Real Madridom: Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje na Old Trafford

Robertson ima tek 12 mjeseci preostalih u svom trenutnom ugovoru i odlučio se ne produžavati ga zbog prelaska na Anfield.

Potpisivanje će biti objavljeno kada se ljetni prijelazni rok otvori.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!