NaslovnicaVijestiTOP 10 transfera u svijetu ovog ljeta

TOP 10 transfera u svijetu ovog ljeta

TOP 10 transfera u svijetu ovog ljeta! Završen je transfer rok, klubovi u Španiji još danas mogu poslovati. Donosimo vam TOP 10 transfera u svijetu ovog ljeta.

TOP 10 transfera

Sead Kolašinac (Schalke-Arsenal; bez odštete)

Arsenal je uradio sjajan posao te je potpisao reprezentativca BiH i u budućnosti vjerovatno jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu, Seada Kolašinca. Lani je izabran u ekipu sezone u Bundesligi te smatramo da je ovo najprofitabliniji transfer ovog ljeta s obzirom da je u klub stigao bez odštete.

Ruben Neves (Porto-Wolwes; 15 miliona funti)

Veliki talenat za koji se otimao veliki broj klubova na kraju je završio u Championshipu. Igrač od kojeg očekuju velike stvari u budućnosti trenutno je najveća zvijezda drugog ranga nogometa u Engleskoj.

Renato Sanches (Bayern-Swansea; posudba)

Sanches se nije snašao u Bayernu, te će pokušati oživjeti karijeru u Swanseau, pod trenerskom palicom nekadašnjeg đaka Carla Ancelottia Paula Clementea.

>> Evo što je Hugo Almeida izjavio nakon dolaska na Poljud

Benjamin Mendy (Monaco-City; 52 miliona funti)

Veliki talenat i već dokazani igrač. Ogromno pojačanje za City i igrač koji se savršeno uklapa u sistem Pepa Guardiole.

Mohammed Salah (Roma-Liverpool; 37 miliona funti)

Brzonogi Egipćanin već je dokazao i opravdao uloženi novac, pružajući sjajne partije na početku sezone u dresu nove ekipe pod palicom Jurgena Kloppa.

Nemanja Matić (Chelsea-United; 40miliona funti)

Igrač kojeg je stvorio Mourinho, ponovo ga je želio vidjeti u svojoj ekipi, doveo ga je na Old Trafford gdje je ovaj odmah zauzeo mjesto u prvih 11 i čini odličan tandem sa Pulom Pogbom.

Kylan Mbappe (Monaco-PSG; posudba)

Sve je rečeno. Drugi najveći transfer u historiji nogometa od 180 miliona eura. Zbog fair playa, ovu sezonu će Mbappe biti posuđen igrač PSG-a.

Leonardo Bonucci (Juventus-Milan; 40 miliona eura)

Najveći transfer u Italiji. Bonucci novi kapiten Milana pomoći će najvećem italijanskom klubu da se vrati u vrh evropskog nogometa.

Neymar (Barcelona-PSG; 222 miliona eura)

PSG će imati najjači napadački trio na svijetu, Mbappe-Neymar-Cavani. Strašna ekipa, transfer još strašniji spektakularniji. Najveći transfer svih vremena.

Blaise Matuidi (PSG-Juventus; 18,2 miliona funti)

Pametna kupovina Juventusa, za male pare dobili su sjajnog centralnog veznjaka koji će biti veliko pojačanje za ovu ekipu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!