NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi golmana iz Španije, Chicharito se vraća u Englesku,...

Transfer glasine: Liverpool dovodi golmana iz Španije, Chicharito se vraća u Englesku, Ronaldo donio konačnu odluku

Transfer glasine: Liverpool dovodi golmana iz Španije, Chicharito se vraća u Englesku, Ronaldo donio konačnu odluku! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Prema navodima sportskog lista ABC de Sevilla, Liverpool planira da pošalje ponudu od 12 miliona evra za golmana Seville Sergia Rica. Španski internacionalac ima klauzulu od 30 miliona eura prema kojoj može u bilo kojem trenutku napustiti klub, ali “Redsi” se nadaju da će moći da ga dovedu za manji iznos.

>> Kada Alex Ferguson pobjesni: Znate šta? On je obično govno

Primarni cilj West Hama na poziciji napadač je igrač Bayera Leverkuzena Havijer Hernandez,  prenosi Daily Telegraph. Čekićari su također zainteresovani za Olivijea Girouda i Michyja Batshuayia, ali Chicharito im se čini kao najprimamljivija opcija s obzirom na njegovu cijenu i želju da napusti Leverkusen ovog ljeta.

[su_live_koeficijenti]

Cristiano Ronaldo je obavestio Real Madrid da namjerava ostati u klubu, javlja španski časopis AS.
Portugalski kapetan je očigledno odlučio da želi da napusti Španiju u junu, ali je sada navodno promjenio mišljenje i zadovoljan je te želi da ostane na Bernabeuu. Ali ipak sve se to može promijeniti 31. jula, kada bi Ronaldo trebao da se pojavi na sudu zbog optužbi za utaju poreza, gdje bi ishod preliminarnog pretresa mogao odlučiti konačnu sudbinu Cristiana Ronalda.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!