NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gareth Bale se vraća na otok, Barcelona želi igrača Ajaxa,...

Transfer glasine: Gareth Bale se vraća na otok, Barcelona želi igrača Ajaxa, zvijezda Uniteda odbila ponudu iz Kine

Transfer glasine: Gareth Bale se vraća na otok, Barcelona želi igrača Ajaxa, zvijezda Uniteda odbila ponudu iz Kine! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Gareth Bale bi se mogao vratiti u Tottenham ukoliko napusti Real Madrid, tvrdi španjolski list Don Balon. Manchester United i Chelsea su pokušali potpisati velšku zvijezdu, koji je više puta bio povezan s olaskom sa Santiago Bernabeu stadiona. Izvješće, međutim, tvrdi da se  Bale, koji je više povrijeđen nego zdrav od kako je u Madridu, “želi ponovno osjećati kao nogometaš” i mogao bi se vratiti bivšem timu kako bi povratio svoju najbolju formu.

Barcelona je na svoju listu želja dodala Matthijs de Ligt jer žele pojačati svoju odbranu, izvještava Mundo Deportivo.
18-godišnja središnji branič privuklao je interes najvećih europskih timova zbog iznimnih partija za ekipu Ajaxa, tokom zadnje dvije godine. Katalonski tim već je dogovorio transfer Yerry Mine, 23, iz Palmeirasa u januaru, ali se nadaju da će dovesti de Ligta kako bi od njih stvorili dugogodišnji tandem u odbrani.

>> Znate li tko je bolji izvođač kaznenih udaraca: Ronaldo ili Messi?

Juan Mata odbio je ponudu iz Kineske Super lige a klub (ime nepoznato)  je nudio Mati 375.000 funti sedmično bez poreza, navodi The Sun.
Ugovor veznjaka Manchester Unitedaistječe na kraju sezone, a navodi se da je privukao veliki interes klubova iz Kine, koji će opet pokušati da ga dovedu. 29-godišnjak je tako prošlog mjeseca dobio ogromnu ponudu od anonimnog kluba, no on svoju karijeru želi nastaviti isključivo u Unitedu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!