NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Morata u Londonu, Romeu u Barceloni, Welbeck u Istanbulu

Transfer glasine: Morata u Londonu, Romeu u Barceloni, Welbeck u Istanbulu

Transfer glasine: Morata u Londonu, Romeu u Barceloni, Welbeck u Istanbulu!  Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal je spreman boriti se sa Chelseaem i Manchester Unitedom za Alvaro Moratu ovog ljeta, navodi se u izvješću The Suna. Napaač Real Madrida frustriran je zbog nedostatka minuta u prvom timu u Španjolskoj i želi napustit Madrid ovog ljeta. U utrci za njegov potpis za sada vodi Chelsea i trener Conte, koji ga je trenirao u Juventusu. Međutim, Arsene Wenger je spreman poslati ponudu od 50 milijuna funti za njega, jer Alexis Sanchez vrlo vjerovatno napušta Emirates pa su u Arsenalu primorani tražiti zamjenu.

Barcelona razmatra opciju da Oriol Romeu vrati u matični klub iz Southamptona ovog ljeta, piše Marca.
Vezni igrač prošao je Barcinu akademiju, ali najbolje partije u karijeri je počeo pružati upravo u Southamptonu. Oni će za njega tražiti 15 miliona funti, što ne bi trebalo predstavljati Problem za Barcu. Romeu je ranije ovog mjeseca dobio nagradu za njaboljeg igrača Southampthona u ovoj sezoni.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Arsenal napadač Danny Welbeck na pragu je potpisa za Galatasaray, nakon što su iz Istanbula ponudili 16 milijuna funti za njegove usluge, navodi se u izvješćima Daily Maila. Bivši igrač Manchester Uniteda startao je u samo sedam utakmica Premier lige ove sezone, te je nezadovoljan svojim statusom u Arsenalu. Iz Galatasaraya su spremni platiti onoliko koliko je Arsenal platio Unitedu za njegove usluge.

>> Zvanično: Rodriguez u Milanu

Manchester City razmatra opciju da pošalje pounudu Middlesbroughu za njihovog golmana Victora Valdesa, piše ESPN. Očekuje se kako će Valdes napustiti klub nakon ispadanja iz lige, a Guardiola bi želio vidjeti u svojoj ekipi jer nije zadovoljan kvalitetom i formom Brava i Harta. Guardiola je ranio surađivao sa Valdesom u Barceloni, te je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!