NaslovnicaVijestiZvanično: Rodriguez u Milanu

Zvanično: Rodriguez u Milanu

Zvanično: Rodriguez u Milanu! Transfer švicarca Ricarda Rodrigueza i AC Milan je pitanje vremena! Dvije strane su se dogovorile oko visine transfera, ostaje samo još par sitnica da se dogovore klub i igrač te će transfer biti i zvaničan.

Rodriguez u Milanu

Gotovo je! AC Milan je doveo prvo veliko pojačanje pred početak naredne sezone! Ofanzivni švicarski bek i dosadašnji igrač Wolfsburga od naredne sezone branit će boje AC Milana. Milanski klub koji također ima i nove vlasnike, nakon što ih je Silvio Berlusconi pristao prodati bogatim kinezima, za usluge švicarca platit će Wolfsburgu 20 miliona eura. On će u Miilanu zarađivati oko 3 miliona eura po sezoni.

>> Rekordan transfer kluba na izlaznim vratima

Reprezentativac Švicarske je bio zanmljiv još nekim klubovima, pogotovo u prošlosti kada ga je u svojim redovima htio vidjeti i Zinedine Zidane, ali ipak je Milan bio najkonkretniji i najbrži te su uspjeli osigurati ovaj transfer. Tako su iz Milana doklazali da u narednoj sezoni neće biti samo prolaznici u Serie A, te da imaju velike planove. Iz Milana su najavili da je ovaj transfer samo početak, te da će do kraja ljeta obaviti još par kupovina. Ova vjest će posebno obradovati navijače Milana, koji su prošlih godina bili primorani gledati igrače koji nisu bili dostojni veličine ovog kluba.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ricardo Rodriguez, 24-godišnjak, pridružio se Wolfsburgu prije pet godina, te je postao jedan od najboljih igrača ovog kluba. U tom periodu je za reprezentaciju Švicarske uspio sakupiti 40 nastupa. Krase ga brzina, tehnika i odlično izvođenje slobodnih udaraca.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!