NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker...

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barselona je spremna upustiti se u utrku sa Real Madridom za potpisivanje veznog igrača Real Betisa Dani Ceballosa, prenosi Sport. Ceballos je impresionirao Špansku javnost na Evropskom prvenstvu za igrače do 21. godine, a Real Madrid u kupovinu želi ugraditi klauzulu koja bi igraču omogućila da se vrati u Betis na posudbu. Međutim, u Barci su spremni ponuditi Ceballosu šansu da se nametne u timu Barce već u narednoj sezoni, a prednost vide u Cristianu Tellu za kojeg je Betis pokasao interes, te bi ga mogli uključiti u transfer.

[su_live_koeficijenti]

Manchester City je počeo pregovore sa Tottenhamom u vezi desnog beka Kyle Walkera, ali Spurs ne želi da prihvate ponudu manju od 50 miliona funti, prenosi The Mirror. Igrač Porta, Ricardo Pereira je jedna od meta Pochetina kojeg vidi kao zamjenu za Walkera, a i nedavno su potpisali novi ugovor sa Kieranom Trippierom koji bi također od naredne sezone moga zaigrati u prvoj postavi na desnom boku.

>> Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Dugogodišnja meta Manchester Uniteda, Radja Nainggolan, mogao bi uskoro napustiti redove Rome jer je Inter poslao ogromnu ponudu za njegove usluge. Kako prenose italijanski mediji, Inter je Romi za Belgijanca ponudio 60 miliona eura. To bi trebalo da znači da će se United vjerovatno povući iz utrke za Nainggolana, te da će i definitvno potpisati ugovor sa Nemanjom Matićem.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!