NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi...

Transfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi veznjaka Bayerna, Lucas Vasquez i Rafinha napuštaju svoje klubove

Transfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi veznjaka Bayerna, Lucas Vasquez i Rafinha napuštaju svoje klubove! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Real Madrid je ponudio Karima Benzemu kao dio transfera u kojem bi tinejdžerska senzacija Mbappe završio u Madridu, prenosi The Sun. Galaktikosi svim silama pokušavaju da dovedu Mbappea i spremni su da učine sve, p ačak i da se riješe svoje dugogodišnje devetke, Karima Benzeme. Monaco je do sada odbijao sve ponude za Mbappea, ali ova ponuda bi mogla i za njih biti veoma primamljiva.

>> FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

Manchester United u namjeri da napokon dovede igrača sredine terenea okrenuo veznjaku Bayerna, čileancu Arthuro Vidalu, prenosi Daily Star. Kako stvari stoje od dolaska Diera ili Matića u United neće biti ništa, te je Jose Mourinho ekspresno počeo tražiti nove potencijalne transfer  mete. Mourinho je Vidala pokušavao dovesti još kada je bio trener Real Madrida, a sada se nada da će uspijeti ubjediti čelnike Bayerna na transfer.

Liverpool i Arsenal su pokazali interesovanje za potpisivanje Realovog Lucasa Vasqueza, javlja portal Diario Madridista. Španski internacionalac želi da napusti Real jer je svjestan da u narednoj sezoni neće dobiti željenu minutažu, a kao glavni kandidati za njegovo dovođnje spominju se Liverpool i Arsenal, koji imaju dobra iskustva sa dovođenjem španjolaca u svoju ekipu. Roma je također pokazala interes, ali sumnjamo da se mogu izboriti za njega pored engleskih giganta.

[su_live_koeficijenti]

Arsenalu je ponuđena prilika da dovede Barceloninog vezistu Rafinhu, koji nije u planovima trenera Velvedra za narednu sezonu, prenosi Sky Sports. Dvadesetpetogodišnjak se trenutno oporavlja od povrede koljena, a Katalonci ga ne bi pustili ispod 30 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!