NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i United prave veliku trampu, Belotti na pragu potpisa...

Transfer glasine: Real i United prave veliku trampu, Belotti na pragu potpisa za novi klub, Perišić napustio kamp Intera

Transfer glasine: Real i United prave veliku trampu, Belotti na pragu potpisa za novi klub, Perišić napustio kamp Intera! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Andrea Belotti je rekao je da što prije želi da se pridruži Milanu, ali Rossoneri ne zadovoljavaju kriterije koje za njega potražuje Torino, javlja Calciomercato. Italijanski internacionalac privukao je i interes Chelseaja, ali kada se Milan pokazap kao opcije Belotti je odlučan da želi u klub za koji navije od malih nogu. Torino za njega traži 100 miliona eura, a Milan nudi 40 miliona eura plus Gabriel Paletta i M’Baye Niang.

>> Nakon ozbiljne bolesti Mario Gotze se vraća na teren

Real Madrid je spreman prodati Gareth Balea u pokušaju da prikupi sredstva za potpisivanje Monacovog Kylian Mbappe, piše otočki list Sunday Express. Madriđanima je od početka prelaznog roka glavna meta Mbappe kojeg Zinedine Zidane mnogo cijeni, a prodaja Balea bi mi uveliko olakšala pri sakupljanju sredstava za eventualnu kupovinu Mbappea.

[su_live_koeficijenti]

Mančester Junajted traži da Real Madrid uključi Toni Kroosa u bilo koju ponudu koju namjeravaju poslati za  David de Geau, izvještava Daily Mirror. Španski giganti su očigledno još uvijek zainteresovani za potpisivanje De Geae, iako mu Jose Murinho očigledno neće dozvoliti da ode, ali ukoliko iz Madrida u transfer uključe Kroosa, Jose Mourinho bi se zadovoljio i da mu Sergio Romero bude prvi golman naredne sezone.

Ivan Perišić napustio je trening kamp Intera jer su u toku intenzivni pregovori sa Manchester Unitedom, kojima i sam igrač mora prisustvovati, prenosi Calciomercato. Calciomercato tvrdi da igrač boluje od upale zuba i da pregovori između Crvenih đavola i Nerazzurra nisu napredovali i da trenutno stagniraju te se ćeka da Manchester United pojača ponude. Dugo vremena sa Preišić povezuje sa Unitedom, a i sam igrač je izrazio želju da se pridruži četi Jose Mourinha.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!