NaslovnicaVijestiU šokantnom intervju Cristiano Ronaldo priznao da želi natrag u Englesku

U šokantnom intervju Cristiano Ronaldo priznao da želi natrag u Englesku

U šokantnom intervju Cristiano Ronaldo priznao da želi natrag u Englesku. Cristiano Ronaldo je skoro pola ovog ljeta bio pod reflektorima transfernog roka, gdje je 32-godišnjak navodno trebao otići iz Real Madrida nakon što je imao 14 milijuna eura duga španjolskoj vladi, što se odnosilo na njegova slikovna prava.

U šokantnom intervju

Igrač Real Madrida je bio ogorčen tim slučajem i htio je napustiti Španjolsku. “Odlazim iz Real Madrid, odlučeno je, neću mijenjati mišljenje”. rekao je Cristiano Ronaldo svojim portugalskim kolegama, piše Marca.

Kao i obično, Manchester United je bio povezan sa svojim bivšim brojem sedam, ali glasine o njegovom odlasku su isparile.

[su_bonus]

Tjedan nada nakon što su glasine izašle , Ronaldo je izvanredno otovrio vrata za povratak u Englesku tijekom sudskog postupka zbog navodne porezne prevare.

Ronaldo je priznao da nikada nije imao takvih problema tijekom vremena provedenog u Engleskoj.

“U Engleskoj nikada nisam imao ovih problema, zato bi se volio vratiti”, citiran je putem Cadena SER-a.

“Uvijek sa plaćao porez u Engleskoj i Španjolskoj i uvijek ću to raditi, kao što znate, ne mogu sakriti ništa. Bilo bi to vrlo smiješno od moje strane, ja sam kao otvorena knjiga. Forbes magazin, na primjer, dobiva sve što zarađujem.”

Njegovi najnoviji citati dolaze nekoliko tjedana nakon što mu je David Beckham dao savjet.

[su_cashout]

Beckham, koji je 2003. godine napustio Old Trafford zbog Bernabeua, pitan je o Ronaldovoj budućnosti…

“Ja bih se vratio natrag ako mogu, ali nikada nisam imao priliku”, rekao je Beckham za Manchester Evening News.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

“Nikada ne bi savjetovao igrača da se ne vrati u Manchester United. Ako odluči napustiti Real Madrid, onda je za mene osobno jedino mjesto na koje bi trebao otići jeste vratiti se na Old Trafford.”

“Cristiano je veliki favorit navijača, bio je vrlo uspješan i toliko naporno radio. Svatko kaže da je on jedan od najtalentovanijih igrača na svijetu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!