NaslovnicaVijestiVelike mjere obezbjeđenja UEFA Superkupa u Skoplju

Velike mjere obezbjeđenja UEFA Superkupa u Skoplju

Velike mjere obezbjeđenja UEFA Superkupa u Skoplju

Oko 2.000 makedonskih policajaca biće angažirano za sigurno održavanje Uefinog Superkupa u Skoplju, u kojem će se 8. kolovoza sastati nogometaši Real Madrida i Manchester Uniteda, objavio je danas portal Nova TV. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Makedonije biće rapoređeni na graničnim prijelazima za prihvaćanje i pratnju navijača dva velika europska kluba do Skoplja.

mjere obezbjeđenja

“Srećnijim policajcima biće povjerene zvijezde ‘kraljeva’ i ‘crvenih vragova’, što je odlična prilika za Selfi”, navodi Nova TV, dodajući da će treći dio policajaca biti angažiran na zadacima osiguranja oko “Telekom dvorane” (Nacionalna arena Filip Drugi), na kojoj će se odigrati utakmica.

Plan predviđa tri policijska “obruča”, a posljednji oko samog stadiona će biti postavljen tri dana prije utakmice i kroz njega neće moći ući civili, odnosno osobe bez akreditacije UEFA-e. Dva dana prije utakmice je planirano da antiterorističke jedinice detaljno “pretresu” stadion i područja oko stadiona.

FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

Jose Mourinho otkrio koliko još pojačanja želi dovesti ovog ljeta

Klopp pravi veliki transfer: Reprezentativac Brazila novi igrač Liverpoola?

[su_cashout]

Određene su i takozvane “fan zone” za navijače Reala i Manchestera u središtu Skoplja, koje razdvaja rijeka Vardar. Središnji skopski Trg Makedonija, koji se nalazi između te dvije zone, namijenjen je neutralnim ljubiteljima nogometa. Oba kluba su dobila po 5.000 ulaznica za svoje navijače, a u slobodnu prodaju je preko stranice Uefe pušteno još 23.000 ulaznice.

Prema podacima makedonske policije, veći broj navijača će imati engleski premijerligaš koji prevodi Jose Mourinho. Dio navijača će pristići čarter letovima, a dio će na dan utakmice organizirano doći iz Srbije i Prištine, gdje će se smjestiti zbog previsokih cijena u Skoplju.

Prema portalu Nova TV, UEFA za sada nije poslala makedonskom MUP-u dosje o problematičnim navijačima, odnosno “huliganima koji su registrirani od matičnih policija u Madridu i Manchesteru”.

Makedonska policija, ipak, očekuje dobiti popis imena svih navijača dva kluba koji će doputovati u Skoplje. Nogometaši dva kluba će u Skoplje doputovati dan pred utakmicu, 7. kolovoza i imat će po jedan trening na “Telekom areni”. Ekipa Manchester Uniteda će biti smještena u Hotelu “TCC Plaza”, a izabranici Zinedina Zidana u Hotelu “Aleksandar Palace” i imaće 24h osiguranje.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!