NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović odbio ponudu od 15 milijuna po sezoni!

Zlatan Ibrahimović odbio ponudu od 15 milijuna po sezoni!

Zlatan Ibrahimović, napadač Manchester Uniteda, odbio je ponudu tog kluba za produženje ugovora, vrijednu čak 15 milijuna eura godišnje!

ponudu

35-godišnji Šveđanin doživio je strašnu povredu koljena u uzvratu četvrtfinala Lige Europe protiv Anderlechta, nezgodno doskočivši na nogu nakon prijema lopte.

S obzirom na to da se radi o povredi ukrštenih ligamenata koljena, koja će ga odvojiti od terena na devet mjeseci, moguće je da više neće zaigrati za klub sa Old Trafforda.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ibrahimović, koji je postigao 27 golova ove sezone, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Unitedom, sa opcijom produženja.

Prema izvorima The Suna, Mourinho želi da po svaku cijenu zadrži fenomenalnog napadača, međutim, Ibrahimović ne želi da prihvati velikodušnu ponudu i da bude plaćen dok se oporavlja od povrede, a ne može da pomogne na terenu.

Ander Herrera je rekao kako je Ibrahimović svratio u trening centar da poželi suigračima sreću u ostatku sezone.

“Nije mnogo govorio, zaista, samo nam je poželjeo sreću u finišu sezone.”

Herrera je ubijeđen kako će se Ibrahimović vratiti na teren.

>>Napoli odbio ponudu od 55 milijuna eura za Kouilbalyja

>>Veliki transfer na pomolu: Neymar u Unitedu

“On posjeduje nevjerovatan mentalitet i sjajne fizičke predispozicije, nikad nisam vidio tako dobro tijelo u nogometu. Poprilično sam siguran da će se vratiti”.

United se trenutno nalazi na petoj poziciji tablice Premier lige, sa bodom manje od Cityja na četvrtoj, sa kojim je večeras remizirao bez pogodaka, te dva manje od trećeplasiranog Liverpoola, koji ima i utakmicu više. U polufinalu Lige Europe će odmjeriti snage sa Celtom iz Viga.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!