NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović sinoć primio najvažnije vijesti u svojoj karijeri

Zlatan Ibrahimović sinoć primio najvažnije vijesti u svojoj karijeri

Zlatan Ibrahimović sinoć primio najvažnije vijesti u svojoj karijeri. 12 dana nakon što je Zlatan Ibrahimović oštetio ligamente koljena protiv Anderlechta u četvrtfinalu Europskog prvenstva, Šveđanin je konačno dobio neke pozitivne vijesti.

Zlatan Ibrahimović sinoć

Samo nekoliko sekundi prije kraja prvog poluvremena, Michael Carrick je odigrao dugu loptu prema Ibrahimoviću. Bivši napadač Ajaxa izgledao je kao da je spustio loptu, ali je u doskoku ozlijedio koljeno, što je zaista izgledalo vrlo strašno, nakon čega je morao napustiti teren.

Mnogi navijači i kritičari su predviđali da je vrijeme da za Ibrahimovića nogomet bude gotov, ali njegov agent i prijatelj Mino Raiola je otkrio da mu ozljeda nije prijetnja karijeri nakon uspješne operacije na koljenu.

Tako je! Zlatan će se vratiti!

[su_bet365__1m_spectacular]

Raiola je rekao sljedeće u priopćenju objavljenom kasno sinoć:

“Zlatan Ibrahimović je imao operaciju na koljenu. Potpuno će se oporaviti i njegova karijera nije u opasnosti.”

“Operaciju su obavili liječnici Freddie Fu i liječnik Volker Musahl u UPMC školi sportske medicine u Pittsburgu. Zlatan je započeo osvoju rehabilitaciju u UPMC-u i nastavit će ga liječiti liječnik Fu i liječnik Musahl tijekom njegove rehabilitacije.

On je možda sinoć dobio najvažnije vijesti u njegovoj karijeri, ali ostaje pitanje – hoće li Zlatan napustiti Manchester United krajem sezone?

Također pročitajte: Lukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i u kojem klubu!

Izvješća prošlog tjedna ukazuju na to da Ibrahimović ne želi potpisati novi ugovor na Old Traffordu – i biti lijepo plaćen – dok se oporavlja i nije dostupan za prvi tim.

[su_euro_soccer_bonus]

Manchester United želi produžiti njegov ugovor, pri čemu se pregovori smatraju ‘uznapredovanim’, no odluka se tek treba donijeti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!