NaslovnicaVijestiZvanično: Juventus kupio igrača Chelseaja

Zvanično: Juventus kupio igrača Chelseaja

Zvanično: Juventus kupio igrača Chelseaja! Juventus je zadnjih dana veoma aktivan. Nakon što su osvojili titulu prvaka Seria A koju su proslavili na vrlo buran način, Juventus je i na transfer tržištu već dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu.

Juventus kupio igrača Chelseaja

Naime, to je igrač koji već neko vrijeme nastupa za Juventus i gdje igra kao preporođen, ali je ugovorom do jučer bio vezan sa ekioom Chelsea. Riječ je o Kolumbijcu, Juanu Cuadradu.

Uprava Stare dame je za njegove usluge platila 20 miliona eura, što je za ovakvog igrača u ovakvoj formi, sitnica za Juventus. On je bio na posudbi u Juventusu od prošlog ljeta, što se nikako nije mogao prilagoditi na Engleski stil nogometa, a posudba je važila do 2018 godine.

[su_bet365_live_koeficijenti]

S obzirom kakve odlične transfere rade u Juventusu zadnjih sezona,oni ništa nisu prepustili slučaju i već ovog ljeta Cuadrado će u potpunosti postati igrač Juventusa. Cuadrado je u zadnje dvije sezone odigrao preko 80 utakmica za Juventus i postao je vrlo važna karika u ekipi Maxa Allegrija, što su i čelnici Juventusa potvrdili prilikom potpisa ugovora.

>> Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Kako Juventus odlično posluje pokazuje podatak da pored toga što su ga dobili samo za 20 miliona, taj iznos će biti isplaćen u tri jednake rate. Cuadrado je potpisao ugovor prema kojem će ostati u Juventusu sve do 2020 godine a naredne sedmice će imati priliku osvojiti titulu prvaka Evrope gdje se njegov Juventus susreće sa Realom.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!