NaslovnicaVijestiZvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu! Bez obzira što razgovori o prodeženju ugovora još nisu ni započeli, zvijezda Citya je sigurna u svojoj odluci – ne idem nigdje iz Manchestera, lijepo mi je vodje, ovo je moj drugi dom. Tako je Sergio Aguero ušutkao sve medijske napise koji ga svakodnevno sele u druge klubove, a najviše se pričalo o transferu u PSG.

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Hernan Reguera, agent jednog od najboljih argentinskih napadača Sergia Aguera, dao je izjavu u kojoj je rekao da Sergio neće napustiti Manchester ovog ljeta. Prenio je kako mu je Aguero rekao  da se odlično osjća u Manchesteru koji je postao njegov drugi dom, te da bez obzira što je bio u nemilosti trenera Pepa Guardiole neće napustiti City i da će se boriti za svoje mjesto u timu.

>> Huddersfield Town oborio klupski rekord u visini transfera

“Navijači Citya ne treba da budu u nedoumici, Aguero ostaje u klubu.” rekao je Reguera i tako barem nakratko utišao medijske navode koji ga iz dana u dan sele u druge klubove. Dodao je također da niti jedan italijanski klub nije poslao ponudu za njegovo štićenika, te da vijest koja se proširila u medijima nije istinita.

[su_live_koeficijenti]

Sergio Aguero ima sa Manchester Cityem potpisan ugovor do 2019. godine, a u klubu je već 6 godina, kada je stiga iz madridskog Atletico. Od tada je Aguero jedan od najboljih igrača Citya i najboljih strijelaca Premier lige, ali je zbog neslaganja sa Guardiolom prošle sezone propustio veliki broj utakmica, ali je bez obzira pokazao o kakvom se strijelcu radi te je postigao u svim takmičenjima 33 gola.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!