NaslovnicaVijestiAguerov agent demantirao navode

Aguerov agent demantirao navode

Agent Sergia Aguera, napadača Manchester Cityja, demantirao je navode o odlasku argentinskog napadača, kazavši kako je srećan u Manchesteru i da ne ide nigdje.

demantirao

Mnogo je pitanja postavljeno u vezi sa statusom Serhija Aguera u engleskom klubu, posebno nakon što ga je Pep Guardiola ostavio na klupi (Gabriel Jesus je bio na terenu od početka meča) u pobjedi nad West Hamom od 4:0.

Aguero, strijelac 11 golova na 17 premijerligaških mečeva ove sezone, bio je na klupi i u porazu od Barcelone u Ligi prvaka u listopadu, ali iu pobjedi nad Burnleyom u siječnju. Sam Guardiola je nekoliko puta govorio da želi više od svojih napadača, ne samo u smislu postizanja golova, što je također shvaćeno kao aluzija na učinak Aguera.

[su_betathome200e]

Daily Mirror (u svrhu potpune objektivnosti kazaćemo da ovaj list u Britaniji ima status “žutog”) je objavio u petak da Real Madrid planira poslati ponudu u ljetnom prijelaznom roku, ali i da Juventus i PSG prate razvoj situacije.

Međutim, Aguerov menadžer Hernán Reguera demantirao je navode medija te je istaknuo da je on “vrlo, vrlo sretan i da će ostati gdje jeste i naredne sezone”.

“Aguero nema problem s time da se bori za mjesto u momčadi”, dodao je Reguera.

Gabriel Jesus, mladi brazilski nogometaš koji je stigao iz Palmeirasa u siječnju, odigrao je kvalitetan meč protiv Tottenhama (ušao s klupe), a među starterima je bio već na naredna dva susreta. Zabilježio je asistenciju u FA Kupu protiv Crystal Palacea (3:0), a asistenciju i gol protiv West Hama (4:0).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!