NaslovnicaVijestiAllegri: Sutra je nova utakmica, Marchisio igra

Allegri: Sutra je nova utakmica, Marchisio igra

Juventus će sutra igrati revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Porta na svojoj Juventus Areni. U prvoj utakmici talijanski tim je slavio sa 2-0, a golove su postigli Marko Pjaca i Dani Alves. Juventus je blagi favorit i uoči sutrašnje utakmice, iako je Porto taj koji treba pogotke za prolazak dalje. Allegri napominje da je sutra potpuno nova utakmica, te da treba zaboraviti na dva pogotka prednosti.

nova utakmica

Trener ‘Stare dame’ Massimiliano Allegri na današnjoj press konferenciji rekao je da je ovo potpuno nova utakmica, da treba zaboraviti na prednost od dva pootka.

“Daleko je to od gotovog, to je nogomet i sve se može dogoditi. Porto vjeruje da može odigrati sjajnu utakmicu sutra. Protiv Rome su u kvalifikacijama pokazali što znaju. Moramo zaboraviti tih 2:0, ovo je nova utakmica u kojoj idemo po pobjedu.”, riječi su Massimiliana Allegrija.

Allegri se potom osvrnuo na momčad.

“Marchisio će igrati, Chiellini se vratio,a li hoće li igrati, odlučit ću sutra. Imam dvije dvojbe tko će početi kao stoper. Imam još tri dvojbe, u sredini terena, na beku i na krilu. Nećemo igrati s tri u sredini. Uz Marchisija kreće Pjanić ili Khedira.”

Za kraj, Massimiliano Allegri je rekao da je vjera ključni faktoru koliko žele osvojiti Ligu prvaka, najelitnije europsko klupsko natjecanje.

Na kraju press konferencije par riječi rekao je i jedan od najboljih pojedinaca Juventusa, Paulo Dybala.

“Na razini smo Barcelone, Bayerna i Reala. Izbjeći Barcu? Puno je momčadi koje treba izbjeći, svi imaju priliku osvojiti Ligu prvaka”, rekao je Dybala pa dodao:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!