NaslovnicaVijestiArjen Robben otkrio koja mu je bila najteža odluka u karijeri

Arjen Robben otkrio koja mu je bila najteža odluka u karijeri

Arjen Robben, nogometaš Bayerna, otkrio je da mu je odluka o prelasku iz Reala u Bayern bila najteža koju je donio u svojoj karijeri.

odluka

Real je 2009. godine morao prodati Robbena pošto je doveo nekolicinu velikih zvijezda, unatoč tome što je Nizozemac želio ostati na Santiago Bernabeu.

“To je bilo čudno ljeto, uz povratak Florentina Peresa na mjesto predsjednika. Također, došli su i novi igrači, Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema i Xabi Alonso za veliku sumu novca. Rekli su mi da će klub zaraditi ako me proda, ali ja u prvi trenutak nisam želio ići. Imao sam najbolju pred sezonu, ali ipak nisam dobio šansu i morao sam donijeti odluku “, rekao je Robben, prenijeli su britanski mediji.

“Postojao je kontakt s Bayernom, ali to je bila teška odluka. Najteža u mojoj karijeri. Bayern tada nije bilo među europskom elitom, kao što je sada, i to je za mene bio korak unatrag. Na kraju sam otišao pošto je Bayern uradio sve što je mogao da me odvede, a prisustvo Louisa van Gaala je pomoglo. Sada sam pravi Bayernov igrač, igram osmu sezonu i postao sam dio kluba “, dodao je Robben.

Robben je do sada odigrao 232 utakmice za Bayern i postigao 121 gol. Osvojio je pet šampionskih titula, četiri Kupa, Ligu prvaka, Superkup Europe, Svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Njemačke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!