NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Još nije gotovo, vjerujem u svoj tim

Arsene Wenger: Još nije gotovo, vjerujem u svoj tim

Menadžer Arsenala Arsene Wenger odbija predati u utrci za titulom u Premiershipu i smatra da još nije gotovo sa utrkom, unatoč tome što lider Chelsea ima veliku prednost od 12 bodova. Wenger, koji je davne 2004. godine posljednji put bio prvak Engleske s Arsenalom, smatra da “tobdžije” još uvijek imaju šansu.

nije gotovo

“Nikada nije gotovo dok postoji teorija, čak i kada mediji to misle. Mi imamo drugačije razmišljanje. Chelsea ima veliku prednost, vjerojatno zbog toga što ne igra Europu, ali mi moramo ostati ujedinjeni i sigurni u sebe.”, rekao je Wenger, prenosi britanski BBC.

On je dodao da ga nije zabrinuo baner na utakmici protiv Chelseaja, na kojem je pisalo da je vrijeme da napusti Arsenal.

“Bitno je da se fokusiramo na utakmice, a ne da pridajemo veliku pažnju jednom navijaču. Navijači imaju visoku razinu očekivanja, ali ne možete od utorka do vikenda da volite, pa kritizirate tim”, poručio je francuski stručnjak.

Nogometaši Arsenala trenutno su na četvrtom mjestu na tabeli Premijr lige sa 47 bodova, a ispred su još Manchester City, Tottenham i Chelsea.

Sljedeću utakmicu, u 25. kolu Premiershipa igraju protiv Hull Cityja za dva dana. U timu Arsenala nedostajat će Santi Cazorla, Aaron Ramsey i Granit Xhaka, a pod upitnikom su Bellerin i Debuchy.

Hull se trenutno nalazi na lošem 18. mjestu na tablici Premiershipa sa svega 20 upisanih bodova, ali su u posljednjoj utakmici iznenađujući slavili protiv Liverpoola sa 2-0 na svom KC Stadionu. Sigurno je da će protiv Arsenala na Emiratesu imati dosta morala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!