NaslovnicaVijestiBarbatov ponovo u nogometnom dresu

Barbatov ponovo u nogometnom dresu

Nekadašnji golgeter Tottenhama i Manchester Uniteda Dimitar Berbatov karijeru nastavlja u indijskom klubu Kerala Blasters, prenosi Sky Sport. Berbatov je godinu dana pauzirao s nogometom nakon odlaska iz PAOK-a, a sada odlazi u Indiju na poziv trenera Kerala Renéa Meulensteena s kojim je surađivao u Manchester Unitedu i Fulhamu.

berbatov ponovo

Dimitar Berbatov će u indijskoj Superligi imati priliku igrati protivc Robbieja Keanea, bivšeg suigrača iz Tottenham Spursa. Keane je prošle sezone prešao u Atletico Kolkata. Berbatov i Keane zajedno su postigli 43 pogotka u Premiershipu u sezoni 2007/2008.

Da li je ovo realno? Otkriveno koliku platu zahtijeva Oxlade-Chamberlain

Manchester United spreman aktivirati otpusnu klauzulu igrača Barcelone

Rio Ferdinand napao upravu Uniteda: “Ne mogu da vjerujem da ste propustili priliku da ga dovedete na Old Trafford”

Iskusni 36-godišnji Bugarin je 2008. godine stigao u United iz Tottenhama za 30 milijuna funti baš na savjet Renéa Meulensteena, tada prvog pomoćnika Sir Alexa Fergusona.  Berbatov je u karijeri igrao još za Bayer iz Leverkusena i Monako, dok je sa 48 golova najbolji strijelac u povijesti reprezentacije Bugarske.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!