NaslovnicaVijestiBARCELONA DOVELA POJAČANJE: Na Nou Camp stiže 2019. godine i koštat će...

BARCELONA DOVELA POJAČANJE: Na Nou Camp stiže 2019. godine i koštat će 50 milijuna eura!

Barcelona dovela pojačanje. Na Nou Camp stiže 2019. godine i koštat će 50 milijuna eura! Barcelona je, prema izvještajima stranih medija, postigla sporazum o završetku transfera Ajaxovog mladića Frenkie De Jonga za početak sljedeće sezone.

Barcelona dovela pojačanje

Prema riječima Don Balona, mladi Nizozemac se očekuje na Nou Campu sljedeće sezone, nakon što su zahtijevali da provede još jednu sezonu sa svojim trenutnim klubom Ajaxom.

U izvješću se dodaje da se De Jong možda mogao preseliti u Barcelonu i ovog ljeta, da se Ajax nije kvalificirao u grupnu fazu Lige prvaka, ali nizozemski klub je uspio.

21-godišnjak izgleda kao ogroman talenat i može igrati bilo gdje u obrambenoj liniji – s tim potezom Barcelona će sigurno pojačati svoje defanzivne pozicije posebno.

De Jong bi postao najnoviji igrač koji je zamijenio Ajax za Barcelonu u nekom trenutku svoje karijere – s tim da su oba kluba poznata po zajedničoj povijesti igranja određenog stila nogometa.

Mnogo toga se svodi na legendardnog Johan Cruyffa koji je igrao i vodio oba kluba, s ostalim značajnim nizozemskim igračima koji su ga slijedili kasnije tijekom godina.

Još nije sigurno koliko će koštati De Jong, no prethodno izvješće Don Balona izjavilo je da je ocijenjen na oko 50 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!