NaslovnicaVijestiBARCELONA JE ČEKALA OVOG IGRAČA (7 golova u 3 utakmice): Novi 'Robert...

BARCELONA JE ČEKALA OVOG IGRAČA (7 golova u 3 utakmice): Novi ‘Robert Lewandowski’ na radaru Ernesta Valverdea!

Barcelona je čekala ovog igrača. Novi ‘Robert Lewandowski’ na radaru Ernesta Valverdea. Izvještaji dolaze iz Italije i navode da Barcelona prati mladog ‘Roberta Lewandowskog’, jer ga smatraju budućim napadačem svoje ekipe.

BARCELONA JE ČEKALA

Naime, radi se o Krzyisztof Piateku koji igra za Genou! Igrač je ove sezone već postigao sedam golova u Italiji, tri u dvije utakmica u ligi i četiri u jednoj utakmici u kupu. On je 23-godišnjak i tek nedavno je preselio iz KS Crackovije u talijansku top ligu.

Izvješća također govore da je u nogometnim krugovima Piatek nazvan sljedećim Robert Lewandowskim.

Poljski igrač je očito privukao pažnju i usporedili su ga sa Robert Lewandowskim zbog njegove nacionalnosti, ali i svoje sposobnosti ispred gola.

Piatek bi mogao biti sjajna dugoročna zamjena za Luis Suareza. No zasigurno će u Barceloni sačekati i vidjeti koliko će se igrač razviti prije nego što pokušaju napraviti bilo kakav potez.

Ovo nije prvi put da je Barcelona zaljubljena u mladog napadača, nakon što je to bio Timo Werner prošle godine, sa klubom koji se stalno povezuje sa njim, dok su se povezivali i ovog ljeta.

Piatek je u Genou došao iz Cracovije za četiri milijuna eura, dok je prije Cracovije igrao u Zaglebio Lubinu do 2016. godine. U Cracoviji je u 63 nastupa postigao 32 gola.

U svibnju 2018. godine imenovan je u privremenoj momčadi Poljske od 35 igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, međutim nije uspio ući u posljednja 23 igrača koja su zapravo i išla na Svjetsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!