NaslovnicaVijestiBivši igrač iz Premier lige: Nemojte slijediti moj put!

Bivši igrač iz Premier lige: Nemojte slijediti moj put!

Bivši igrač Crystal Palacea, Saša Ćurčić, rekao je kako mladi nogometaši ne treba da slijede njegov put kroz karijeru.

put

Lucidni veznjak na terenu, problematični momak izvan njega. Takav je Saša Ćurčić bio tijekom cijele karijere i sada u radu s klincima u Londonu pokušava objasniti kako put kojim je on išao nikako nije pravo rješenje.

“Sve počinje od obitelji. Idealno je da sportaš bude odgojen i da dolazi iz normalne obitelji koja je ispunjena ljubavlju, podrškom i razumijevanjem. Ja sam bio problematičan za sebe, ali sam imao manire i fenomenalne odnose s familijom.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Mnogo znači kada je obitelj iza tebe, što god da se dogodi, oni su tu da te podrže. Loši odnosi u obitelji utječu na svako dijete iu takvim uvjetima djeca ne mogu se orijentiraju na teren, već lutaju, idu u krajnost i trude se da privuku pažnju okoline na sve moguće načine”, rekao je popularni Đani, a prenosi stranica Sportifico.

Svjestan je Ćurčić da je ono što je radio tijekom karijere nešto što nitko od talentiranih nogometaša ne bi trebala slijediti.

“Bilo bi neiskreno kada bih ja govorio nogometašima kako da ostanu vrijedni i radni kada dođu do novca jer je moje životno iskustvo u suprotnosti sa iskustvom jednog profesionalca. Uvijek ističem da ne rade ono što sam ja radio jer ja sam primjer kako ne treba” – završio je Ćurčić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!