NaslovnicaVijestiConte komentirao Mourinhove prozivke

Conte komentirao Mourinhove prozivke

Antonio Conte, menadžer Chelseaja, komentirao je prozivke Josea Mourinha kako momčad sa Stamford Bridgea pobjeđuje zahvaljujući defanzivnoj igri.

prozivke

“Ne volim odgovarati na izjave i prozivke drugih ljudi. Ne volim ovu igru zezanja. Imam malo iskustva u tome,” rekao je Conte talijanskim medijima.

Burnley je momčad koja je gotovo sve bodove ove sezone osvojila na domaćem terenu. Pred svojim su navijačima uzeli 29 od 30 bodova, koliko ih imaju ukupno.

“Teren je malen i mislim da je bolje za momčad ako igra na duge lopte. Manje je terena za pokrivanje, atmosfera je dobra i mislim da je to razlog zbog kojeg su osvojili toliko bodova na domaćem terenu ove sezone.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“Nije jednostavno igrati protiv Burnleyevih dugih lopti. S ovom su utakmicom uzeli 29 bodova kod kuće od 30 koliko ih imaju ukupno.”

“Do kraja je još 13 utakmica. Za sve koji misle da je prvenstvo gotovo, imam poruku: nije. Šest je momčadi koje mogu osvojiti prvenstvo i bilo što se može dogoditi,” završio je Conte.

Chelsea je danas remizirao na gostovanju Burnleyu (1:1), no i pored toga povećao je prednost nad drugoplasiranim Tottenhamom na 10 bodova, s obzirom na to da su Spursi poraženi na Anfieldu.

Narednu utakmicu Chelsea će dočekati Swansea na Stamfordu Bridgeu, no tek za dvije sedmice, pošto ih narednog vikenda očekuje utakmica u FA Kupu protiv Wolvesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!