NaslovnicaVijestiCourtois otkrio što Chelsea mora uraditi sljedeće sezone da bi osvojio Ligu...

Courtois otkrio što Chelsea mora uraditi sljedeće sezone da bi osvojio Ligu prvaka

Courtois otkrio što Chelsea mora uraditi sljedeće sezone da bi osvojio Ligu prvaka. Chelsea je svakako imao koristi od toga što nisu igrali u Ligi prvaka ove sezone, jer trenutno su na vrhu tabele u Premier ligi, sedam bodova prednosti u odnosu na drugi Tottenham.

Courtois otkrio

Nema sumnje da postoji rijetka prednost za Plavce ove sezone, s obzirom da nisu igrali europski nogomet. Antonio Conte će vjerojatno osvojiti ligu u svojoj prvoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Ali kada se vrati Liga prvaka u zapadni London 2017/18, život talijanskog stručnjaka će biti mnogo teži, ali to će predstavljati šansu za bivšeg Juventusovog i italijanskog menadžera da pomogne svojim Plavcima da ponovo pronađu mjesto na europskim natjecanjima.

Chelsea je osvojio Ligu prvaka samo jednom u svojoj povijesti, pod vodstvom talijanskog kolege Roverta Di Mattea 2012. godine, a vlasnik Roman Abramovič nesumnjivo žudi za prilikom da njegov tim ponovo osvoji taj trofej.

[su_euro_soccer_bonus]

Ništa ne može izmamiti osmijeh na ruskom licu, osim osvajanja trofeja, a on će biti spreman da podrži Chelsea u finansijskom smislu, ako je to potrebno da bi se druga kruna Lige prvaka donijela na Stamford Bridge.

Međutim, neće sve ovisiti o dovođenju novih lica tijekom ljeta kako bi se sve to ostvarilo. Uostalom, ovo je momčad koja će gotovo sigurno podići trofej Premier lige na kraju sezone.

Thibaut Courtois vjeruje da će zadržavanje jednog igrača na Stamford Bridgeu biti od vitalnog značaja u Europi.

HAZARD JE VITALAN ZA OSVAJANJE LIGE PRVAKA

“Eden Hazard je jedan od najboljih igrača na svijetu”, rekao je Courtois za London Evening Standard.

“Chelsea ima ambicije da ponovo osvoji Ligu prvaka i uvijek se natječu za naslov.”

“Ako to želimo učiniti, moramo imati neke od najvećih igrača na svijetu, a on je očito veliki dio toga.”

Također pročitajte: Alexis Sanchez ostaje u Arsenalu, ali pod jednim uvjetom

Belgijska zvijezda je zabila dva gola protiv Manchester Cityja u srijedu navečer, da bi se popeo na 13 premierligaških golova ove sezone, a također ima pet asistencija. I bez obzira na to natjecanje, Hazard je Chelsejev najbolji igrač.

Pod vodstvom Contea, Hazard se vratio u najbolju formu, nakon katastrofalne prošle sezone, ali sada je 26-godišnjak na putu da osvoji drugi naslov pravka u tri sezone na Bridgeu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!