NaslovnicaVijestiCoutinho razgovarao sa Neymarom poslije povijesne utakmice protiv PSG-a, evo što mu...

Coutinho razgovarao sa Neymarom poslije povijesne utakmice protiv PSG-a, evo što mu je rekao!

Coutinho razgovarao sa Neymarom poslije povijesne utakmice protiv PSG-a, evo što mu je rekao!. Gerard Pique je savršeno sažeo razmjere euforije koje okružuju Barcelonin nevjerojatan povratak protiv PSG-a srijedu navečer.

Coutinho razgovarao

“Bolnice moraju zaposliti više medicinskih sestri u sljedećih 9 mjeseci, jer večeras je bilo puno vođenja ljubavi”, rekao je Španjolski branič nakon što je Barca zapečatila najveći povratak u povijesti Lige prvaka.

Barceloni je bilo potrebno četiri gola da bi imali bilo kakve šanse za napredovanje – i to je zatim povećano na šest kada je Edinson Cavani postigao gol u drugom poluvremenu.

[su_euro_soccer_bonus]

Zadatak je izgledao nemoguć kada je došao 90. minut, a Barca je imala samo četiri gola i to četvrtki koji je postigla u tom trenutku. A onda se dogodilo čudo.

Neymar je postigao u 88 i 91. minuti, a zatim je lopta preletjela obranu PSG-a, lopta koju je Sergi Roberto pretvorio u 6-1, nakon čega je Barca prošla.

Bio je to povijesni trenutak. Čak i Michael Owen – koji je igrao za Real Madrid je slavio, nije si mogao pomoći i skočio je iz svoje stolice, nakon Robertovog gola.

NEYMAR JE BIO ZVIJEZDA

Desni bek je postigao posljednji gol, ali Neymar je bio taj koji je zaista pomogao Barceloni u ovoj pobjedi. U finalnih sedam minuta je postigao dva gola i asistirao Robertu – pričajte nam o igranju kada vas vaš tim treba.

Na njemu je napravljen i penal ranije u drugom poluvremenu.

Bilo je osvježavajuće vidjeti Brazilca koji je potaknuo Barcin povratak umjesto Lionel Messija. To sugerira da bi Neymar, koji se borio sa formom ove sezone s vremena na vrijeme, mogao biti nasljednik Messijevog prijestolja.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Coutinho razgovarao SA NEYMAROM NAKON TOGA

Jedna osoba koja se divila njegovoj izvedbi je bio njegov Brazilski suigrač Philippe Coutinho, koji je povezan sa transferom u Barcelonu.

U intervjuu za ESPN Brazil, Coutinha su pitali što je rekao Neymaru nakon utakmice.

“Samo sam mu čestitao”, odgovorio je Coutinho. “Ta utakmica je bila nevjerojatna za njega, ali kao i uvijek on je odlično igrao. Ne samo on, cijeli tim Barcelone.”

“Ono što su učinili bilo je nevjerojatno. Oni su zaista ušli u povijest.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!