NaslovnicaVijestiDa li je ovo moguće?! Real bez ovih igrača ide na El...

Da li je ovo moguće?! Real bez ovih igrača ide na El Clasico!

Nakon što su se plasirali u finale Lige prvaka, pred madridskim klubom je španjolski vječiti derbi na Camp Nou, a Zinedine Zidane je odlučio da bez ovih igrača ide na El Clasico.

Nogometaši Real Madrida u utorak su se plasirali u finale Lige prvaka, nakon što su eliminirali minhenski Bayern. “Kraljevski klub” ovog vikenda ide na gostovanje Barceloni, ali je Zinedine Zidane odlučio da na Camp Nou izađe bez najvećih zvijezda tima.

Kako navode španjolski mediji, trener Madriđana riješio je da nekoliko prvotimaca sačuva za finale Lige prvaka, i to ključne igrače, i tako izbjegne eventualne ozljede.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iako se radi o duelu koji je prava nogometna poslastica u Španjolskoj, Zidan neće povesti Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa, Marcela, Luku Modrića i Keylora Navas.

S obzirom na to da je Barcelona već osvojila naslov prvaka, te ovaj susret nema nikakav rezultatski značaj, strateg Reala smatra da mu je prioritet da sačuva igrače za treće uzastopno finale Lige prvaka, koje će se igrati 26. svibnja u Kijevu.

>> Nesretni Sven Ulreich progovorio o katastrofalnoj reakciji protiv Reala: “Evo što se dešavalo u mojoj glavi”

>> Jose Mourinho razgovarao sa njim preko telefona: Veznjak Real Madrida prelazi na Old Trafford

Real je u utorak remizirao sa Bayernom (2:2) na Santiago Bernabeu, u bespoštednom okršaju koji je sigurno bio iscrpljujući za nogometaše madridskog kluba, pa Zidane želi da ih poštedi napora u žestokom duelu kakav je uvijek El Clasico.

[su_no1forfootball]

Ipak, postavlja se pitanje da li je ovo degradiranje institucije El Clasica, jer iako su Los Blancosi odavno izgubili trku sa Barcelonom, ta utakmica je najveći nogometni praznik u Španjolskoj, i jedan od najvećih svjetskih derbija.

Kladionice, naravno, favorizuju Blaugranu, najveća svjetska kladionica Bet365 trenutno daje koeficijent 1.66 na Barcu, a ukoliko se obistine tvrdnje da će “kraljevski klub” nastupiti bez nekoliko glavnih igrača, sigurno je da će koeficijent dodatno pasti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!