NaslovnicaVijestiDigne: Morat ćemo da pokažemo kvalitetu ukoliko želimo pobijediti

Digne: Morat ćemo da pokažemo kvalitetu ukoliko želimo pobijediti

Nogometaš Barcelone Lucas Digne rekao je: “Morat ćemo da pokažemo kvalitetu ukoliko želimo pobijediti protiv Paris Saint-Germaina, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.”

da pokažemo kvalitetu

Nogometaši Barcelone igraju sutra od 20.45 u Parizu na Parku prinčeva protiv PSG, prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. To će biti treći put da te dvije ekipe igraju u nokaut fazi najelitnijeg europskog natjecanja, a španjolski klub bio je uspješniji oba puta (2013, 2015).

Od 2013. godine Barcelona je igrala šest utakmica protiv Paris Saint-Germaina i pobijedila je tri puta, dok je pariški klub ostvario jednu pobjedu, 2014. godine.

“Oni imaju novog trenera, promijenili su mnoge stvari. Ne znam da li ćemo biti favoriti. Morat ćemo pokažemo kvalitetu, kao i uvijek, pokušat ćemo pobijediti u obje utakmice.”, rekao je Digne za Omnisport.

Digne će se tako vratiti u pariški klub, gdje je proveo dvije sezone, prije nego što je prošlog srpnja prešao u Barcelonu. On je sa PSG osvojio osam trofeja, uključujući i dvije šampionske titule.

“Proveo sam dvije dobre godine u PSG i osvojio mnogo trofeja i biće posebno ponovo igrati tamo. Znam sve igrače, ne znam nove članove stručnog stožera, ali tamo sam proživio vrlo dobre godine i još poznajem mnogo ljudi u klubu.”, rekao je Digne.

U ekipu Barcelone vratiće se Rafinha, pošto se oporavio od ozljede nosa. U timu će biti i branič Gerard Pique, koga je trener Luis Enrique odmorio u utakmici protiv Alavesa.

Nogometaš Aleix Vidal prustiće duel u Parizu pošto će pauzirati pet mjeseci zbog ozljede skočnog zgloba, a u timu neće biti ni ozlijeđenih Arde Turana i Javiera Mascherana.

Također, u utorak od 20.45 igraće se i druga utakmica osmine finala Lige prvaka između Benfice i Borussije iz Dortmunda. Benfica će pokušati da se plasira u četvrtfinale treći put u posljednjih šest sezona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!