NaslovnicaVijestiDolaskom Lacazettea Arsenal gubi Sancheza? Čileanac zahtijeva ogromnu svotu novca da bi...

Dolaskom Lacazettea Arsenal gubi Sancheza? Čileanac zahtijeva ogromnu svotu novca da bi ostao u sjevernom Londonu

Dolaskom Lacazettea Arsenal gubi Sancheza? Čileanac zahtijeva ogromnu svotu novca da bi ostao u sjevernom Londonu. Arsenalovo potpisivanje Alexandre Lacazettea je donijelo veliku radost navijačima Topnika, ali dolazak Francuza će uvijek biti preokupiran tugom, jer je vjerojatno to jedan transfer koji će ubrzati odlazak Alexisa Sancheza.

Dolaskom Lacazettea

Iako to sad možda nije slučaj, barem ne ako Sanchez dobije ono što želi. Lacazette stiže u sjeverni London kao naskuplje plaćeni igrač Arsenala, koji je dobio tjednu plaću od 200.000 funti. To je potaknulo Sancheza da zatraži značajnu platu u novom ugovoru kako bi ostao sa Topnicima.

Čileanac još uvijek nije potpisao novi ugovor na Emiratesu, gdje mu je u trenutnom ostalo još samo 12 mjeseci.

28-godišnjak sada zahtijeva zapanjujućih 400.000 funti tjedno – plaća koja bi ga učinila najviše plaćenim igračem u Premier ligi, a istodobno bi razbio sve rekorde na Arsenalovoj plaćeničkoj listi.

[su_bonus]

Prije nekoliko mjeseci je rečeno da su Topnici bili spremni ponuditi Sanchezu oko 300.000 funti tjedno, pokušavajući ga uvjeriti da ostane u klubu i da time utišaju glasine o interesu Manchester Cityja, Bayern Munchena, PSG-a i Juventusa.

Međutim, Sanchez još uvijek nije potpisao novi ugovor i pokušava prisiliti Arsenala da ponude što više novca, uz potencijalni odlazak u besplatnom transferu sljedećeg ljeta.

Bivši igrač Barcelone je fenomenalno odigrao sezonu 2016/17 u Premier ligi za Arsenal, postigavši 24 gola i 10 asistencija. U menadžmentu kluba su vjerovali da bi dolazak Lacazettea mogao biti znak ambicije koju je Sanchez zahtijevao ranije ove godine i da bi ga to moglo uvjeriti da ostane u klubu.

Sada se čini da je taj transfer jednostavno pokrenuo Sancheza u želji da traži još više novca od svog kluba, počevši od svoje plate.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ukoliko Arsenal odbije ispuniti zahtijeve Čileanca, Manchester City će biti prvi u redu da to iskoristi, a menadžer Pep Guardiola bi sigurno volio da se ponovo ujedini sa napadačem kojeg je vodio na Camp Nou 2011. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!