NaslovnicaVijestiDortmund odbio još jednu ponudu za Dembelea i sada traže pravo bogatstvo

Dortmund odbio još jednu ponudu za Dembelea i sada traže pravo bogatstvo

Dortmund odbio još jednu ponudu za Dembelea i sada traže pravo bogatstvo! Dvadesetogodišnjak je preskočio trening u četvrtak, te je javno objavio da se složio da se priključi katalonskoj ekipi, ali je njihova ponuda odbijena od strane Dortmunda, koji traže mnogo više nova nego što nudi Barcelona.

Dortmund odbio još jednu ponudu za Dembelea

Borusija Dortmund potvrdila je da su odbili ponudu Barselone za Ousmana Dembela. Barca se dugo povezuje sa transferom za dvadesetogodišnje krilo, ali su se interesi povećali nakon što su Neymara prodali u Parizu Saint-Germain za 222 miliona eura. Eminentni njemački i španjolksi mediji objavili su vijest da je Dembele već postigao dogovor sa Barcelonom, te da čeka samo da se dva kluba dogovre.

>> Transfer glasine: Barca nudi svoju zvijezdu u zamjenu za Coutinha, Juventus poslao ponudu od 40 miliona za igrača Rome, Asensio prelazi u najljućeg rivala Reala

Iako je sportski direktor njemačke ekipe, Michael Zorc, insistirao na tome da se ne postigne dogovor, špekulacije su se povećale u četvrtak, kada je trener Petar Bosz otkrio da je Dembele propustio trening i da klub ne može stupiti u kontakt sa njim. Ubrzo nakon toga objavljeno je da su u toku pregovori, ali da su miljama daleko od konačnog dogovora, jer Barcelona nudi premalo novca.

[su_live_koeficijenti]

Klub iz Bundeslige insistira na ponudi mnogo višoj od 100 miliona eura za potpisivanje francuskog internacionalca koji je postigao 10 golova u 50 utakmica za klub od potpisivnja iz francuskog Rennesa za 15 miliona eura u julu 2016. godine. Mediji navode da Barcelona mora poslati ponudu u visini od 150 miliona eura kako bi ubijedila čelnike Dortmunda da pristanu na transfer.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!