NaslovnicaVijestiEden Hazard i njegove kolege investirali novac u nogometni klub

Eden Hazard i njegove kolege investirali novac u nogometni klub

Eden Hazard i njegove kolege investirali novac u nogometni klub. Lako je potrošiti sav novac kada dobijete normalnu plaću, znate da su vaša stanarina, računi i hrana plaćeni. Ali, što da ste profesionalni nogometaš, kako bi onda potrošili svoje milijune? Što mislite o nogometnom timu?

Eden Hazard

Postoji šala o tome kako najlakše postati milijunaš, počevši kao milijarder, a zatim kupite nogometnu ekipu.

No, posljednjih godina je trend da nogometaši ulažu svoj novac u momčad nakon što odu u mirovinu. Naravno, najbolji primjer toga je zloglasna generacija 92 koja ulaže u Salford FC iz amaterske lige.

Oni nisu jedini, David Beckham je također bio član te generacije, ali ne i vlasnik kluba u Engleskoj. Didier Drogba je investirao svoj novac u timove na drugoj strani Atlantika.

A sada im se pridružuje Eden Hazard, Demba Ba, Yohan Cabaye i Moussa Sow, kako je izvjestio Mirror. Ova četiri igrača su kupili dionice u još neimenovanom klubu u San Diegu, koji će započeti u Sjevernoameričkoj nogometnoj ligi u ožujku.

[su_no1forfootball]

Nogometni direktor još uvijek kluba bez menadžera, Ricardo Campos je rekao: “Demba, Eden, Moussa i Yohan su već bili prijatelji. Zajedno su podijelili ideju i odlučili to učiniti.”

“Tražili su pravo mjesto, a SAD je vrlo jednostavan cilj danas. ”

Campos je otkrio razinu njihove angažiranosti dodavajući: “Mi dijelimo sve što se događa i oni su u potpunosti uključeni u sve ključne odluke, a što je najvažnije, oni su uključeni u osnove tima – gdje odlučuju kakav će klub biti. Oni žele da naprave most za mlade igrače koji bi eventualno postajali profesionalci.”

[su_bonus]

The Padres, bejzbol tim, najpoznatiji sportski tim u San Diegu će uskoro imati jednog od najvećih igrača na svijetu kao vlasnika nogometnog tima i ovo su zaista uzbudljivi trenuci za njih.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!