NaslovnicaVijestiEmery: Oprez pred uzvrat, još nije gotovo

Emery: Oprez pred uzvrat, još nije gotovo

Trener nogometaša PSG-a Unai Emery rekao je da je lijep osjećaj pobijediti Barcelonu, ali da njegova momčad mora zadržati maksimalnu koncentraciju i oprez u revanšu osmine finala Lige prvaka.

oprez

“Velika je motivacija igrati protiv Barcelone, ali isto tako i otežavajuća okolnost. Pobjeda od 4:0 i način na koji smo igrali ostavljaju dobar okus u ustima, ali moramo biti oprezni, jer imamo da igramo još 90 minuta”, rekao je Emery .

PSG je sinoć u Parizu s 4: 0 pobijedio Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

I pored zadovoljstva prikazanom igrom i rezultatom, Emery zahtijeva oprez od svojih igrača pred uzvrat.

“Nadigrali smo ih i odigrali smo vrlo kompletnu utakmicu. Moramo pokušati zadržati ovu razinu koncentracije, jer oni igraju vrlo dobro. Veoma sam oprezan što se tiče revanša. Moramo pokušati da odigramo na isti način”, dodao je on.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Ovo je bila tek druga pobjeda Emeryja u 24 okršaja s Barcelonom, a bivši trener Seville i Valencije rekao je da bi njegova momčad trebala preuzeti zasluge za sinoćni podvig.

“Kada pobjeđujemo, to svi zajedno činimo, a isto je tako i kada gubimo. Sinoćnja utakmica utakmica je bila odlična, kako individualno, tako i kolektivno”, kazao je on.

Revanš utakmica osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a igraće se 8. ožujka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!