NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Sjajno je što igrači idu u Kinu

Luis Enrique: Sjajno je što igrači idu u Kinu

Trener Barcelone, Luis Enrique, izjavio je kako je sjajno što nogometaši idu u Kinu kako bi više zaradili, i da je to u svakom poslu normalno, a da u nogometu igrače koje idu za novcem proglašavaju “izdajicama”.

sjajno

Europski klubovi se već mjesecima bore s rastućim trendom bogatih kineskih ponuda, a igrači koji se odluče prihvatiti nezamislive uvjete koje im nude Azijati, često se nađu pod žestokim kritikama javnosti i navijača.

Za razliku od ostalih kolega, Luis Enrique uopće ne misli da Kinezi predstavljaju problem, štoviše – smatra da je to odlična prilika za igrače.

“Mislim da je sjajno što igrači idu u Kinu kako bi više zaradili. Tako je to u svakom poslu, ali kada to kaže neki igrač odmah ga proglase izdajicom,” rekao je Luis Enrique na konferenciji za medije.

Osvrnuo se kratko trener Barcelone i na činjenicu da njegovi igrači prelako dobivaju kartone zbog protestiranja i prigovaranja sucima.

“Zabrinut sam zbog kartona koje moji igrači dobivaju zbog prigovora. Ali to je teško promijeniti, teško je kontrolirati emocije na terenu. Barca ima vješte igrače, ali oni se također trebaju i kontrolirati na terenu. To je jedan od mojih zadataka kao trenera, ali moramo još uvijek popraviti to,” završio je Enrique.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!