NaslovnicaVijestiFrank Lampard upozorio Wengera na samo jednog igrača Atletico Madrida

Frank Lampard upozorio Wengera na samo jednog igrača Atletico Madrida

Legenda Chelseaja upozorila je da će Diego Costa biti najopasniji igrač Atletico Madrida kada Arsenal bude putovao u glavni grad Španjolske da se suoči sa timom Diego Simeone u polufinalu Europske lige.

Frank Lampard upozorio

Frank Lampard vjeruje kako su Arsenalovi izgledi za dostizanjem finala Europske lige izgledaju tanko nakon što se Diego Costa vratio u ekipu Atletico Madrida kako bi se suočio sa Topnicima u četvrtak.

Španjolac je propustio prvu utakmicu polufinala Europske lige koja se igrala na Emirates stadionu zbog ozljede.

Antoine Griezmann je postigao gol u posljednjim minutama kako bi uskratio pobjedu Arsenala. Za Arsenal je gol postigao Alexandre Lacazette, dok je Atletico Madrid bio sa igračem manje u glavnom gradu Engleske.

[su_watch_live_football]

Arsenal je izgubio 10 od posljednjih 17 utakmica u gostima u Premier ligi ove sezone kako bi istaknuo svoj vrlo loš rekord kojeg imaju u gostima.

Diego Costa je imao dobar rekord protiv Topnika tijekom tri sezone u Chelseaju. Napadač je igrao pet puta protiv Arsenala, postigavši dva gola.

29-godišnjak je također pronašao mrežu protiv Topnika u finalu FA kupa, gdje je Chelsea izgubio sa 2-1 u svibnju 2017. godine.

Bivši nogometaš Chelseaja i legenda Frank Lampard vjeruje da će Costa u četvrtak navečer izazvati probleme Arsenala u drugoj polovici svoje polufinalne Europske lige.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Arsenalova zadaća da pobijedi Atletico Madrida je već bila teška, ali puno je teže sa Diegom Costom protiv njih”, rekao je Lmapard za Evening Standard.

“Costa je upravo onakva osobnost koja nedostaje u Arsenalovoj svlačionici, netko s tim pobjedničkim mentalitetom.”

Topnici nisu osvojili europski trofej pod Arsene Wengerom nakon poraza protiv Galatasaraya i Barcelone u finalu UEFA kupa i Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!