NaslovnicaVijestiFudbalski svijet u šoku: Preminuo reprezentativac Obale Slonovače i bivši igrač Newcastla

Fudbalski svijet u šoku: Preminuo reprezentativac Obale Slonovače i bivši igrač Newcastla

Fudbalski svijet u šoku: Preminuo reprezentativac Obale Slonovače i bivši igrač Newcastla! Velika tragedija zadesila je nogometni svijet. Nogometni reprezentativac Obale Slonovače i igrač Beijing Enterprisesa Cheick Tiote preminuo je danas u bolnici u Pekingu nakon što je pretrpio srčani udar na treningu svoje ekipe.

Preminuo reprezentativac Obale Slonovače

Bivši fudbaler Newcastlea i reprezentacije Obale Slonovače Cheick Tiote danas je iznenada preminuo u 31. godini. On je doživio srčani udar za vrijeme treninga svoje ekipe, ekspresno je prebačen u bolnicu gdje su ljekari mogli konstantovati smrt ovog 31-godišnjeg nogometaša.

“Mogu potvrditi da je Cheick Tiote danas preminuo od posljedica srčanog udara. Trenutno smo u šoku i ne možemo ništa više govoriti iz poštovanja prema njegovoj porodici, ovo je zaista velika tragedija”, izjavio je agent preminulog fudbalera Emanuele Palladino.

Tiote je karijeru započeo u Obali Slonovače gdje je nastupao za FC Bibo, iz kojeg je kao tinejdžer prešao u Anderlecht. Kasnije je igrao za  nizozemski Twente, a 2010. je stigao u Newcastle za 3,5 miliona eura i u dresu Svraka je sakupio skoro 150 nastupa te je bio jedan od najboljih igrača u klubu. Početkom ove godine za veliki ugovor potpisao je za kineski klub Bejinig Enterprises.

Tiote je za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao ukupno 52 utakmice, a sa reprezentacijom je igrao na dva svjetska prvenstva, 2010. godine i 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!