NaslovnicaVijestiIbrahimović potpisuje ugovor sa Atleticom?!

Ibrahimović potpisuje ugovor sa Atleticom?!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović, čim se oporavi od ozljede, mogao bi potpisati ugovor s madridskim Atleticom, prenosi španjolski list Sport.

ugovor

Atletico će u siječnju iduće godine moći dovodi pojačanja, nakon isteka zabrane FIFA, a Šveđanin će baš tada biti spreman da se vrati na teren nakon ozljede ligamenata koljena.

[su_watch_live_football]

Ibrahimoviću je istekao ugovor s Manchester Unitedom i bez obeštećenja bi mogao pridružiti ekipi Diega Simeonea.

‘Ibra’ je karijeru počeo u švedskom Malmeu, a nakon dvije godine provedene tamo odlazi u nizozemski Ajax gdje se zadržao tri godine (2001-2004) prije nego li ga je kupio Juventus. Iz Juventusa, dvije godine kasnije prelazi u Inter, a transfer u Barçu uslijedio je 2009. godine.

Iz katalonskog kluba su ga slali na pozajmicu u Milan, a onda je uslijedio i transfer u Milan. Najbolji dio karijere odigrao je u Paris Saint Germainu za koji je igrao od 2012. do 2016. godine i u tom periodu za francuski klub postigao 113 pogodaka u 122 nastupa.

Ko je najskuplji nogometaš na svijetu? Nije ni Messi, niti je Ronaldo!

Arsene Wenger svoje drugo pojačanje ovog ljeta dovodi za 35 milijuna funti

Pep Guardiola osigurao još jedno veliko pojačanje: 70 milijuna eura za senzacionalnog Francuza

Prošlog ljeta je stigao na Old Trafford kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa PSG-om.

Plan čelnika Atletika je da Ibrahimović u medicinskom timu “jorgandžija” obavi oporavak i kasnije se uključi u rad s momčadi.

Atletico je u potrazi za napadačem svjetske klase, pored Antoinea Griezmanna, a osim Ibrahimovića spominjali su se Diego Costa iz Chelseaja i napadač Lyona Alexandre Lacazette.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!