NaslovnicaVijestiIgrač kojeg je Liverpool zamalo kupio umjesto Mohamed Salaha

Igrač kojeg je Liverpool zamalo kupio umjesto Mohamed Salaha

Mohamed Salah je već postigao neke izvanredne stvari u Liverpoolu. Blagoslovljen ritmom, driblingom i nevjerojatnom sposobnošću da pronađe mrežu, a bio je veliko otkriće za Liverpool otkako je potisao iz Rima prošlog srpnja.

Igrač kojeg

Egipćaninova debitantska sezona u Liverpoolu postala je još bolja tijekom vikenda, kada je Salah apsolutno udaljio nesretnu Watfordovu ekipu, postigavši četiri i asistirajući jedan u tom procesu.

Njegova forma je bila toliko savršena ove sezone, da je samo sedam mjeseci nakon potpisivanja za klub, 25-godišnjak već bio povezan sa prelaskom u Real Madrid ili Barcelonu.

Bivši igrač Arsenala Ian Wright kaže da ne čudi što je Salah povezan sa odlaskom i da će ako odluči otići, biti još veći gubitak za Liverpool nego Philippe Coutinho.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Uz svako poštovanje prema Liverpoolu, ali Salah nije odrastao sanjajući da igra u Liverpoolu, ako Real Madrid dođe na vrata, on će tu ponudu uzeti u obzir”, rekao je Wright.

“Gubitak Salaha bio bi mnogo veći od gubitka Coutinha.”

No, iznenađujuće, javljaju se izvještaji koji upućuju na to da je Liverpool prošlog ljeta skoro da nije potpisao Mohamed Salaha.

Prema Timesu, Salah nije bio primarni cilj Jurgena Kloppa. Umjesto toga, Klopp je preferirao potez za njemačkog krilnog igrača Juliana Brandta.

[su_bonus]

Da je Liverpool uspio da osigura sporazum za Nijemca, Salah nikada ne bi bio u Liverpoolu.

Ali, srećom za navijače Redsa, Klopp nije mogao postići dogovor za Bradnta, tako da je tražio u Romi.

21-godišnjak iz Bayer Leverkusena je već napravio 163 nastupa u svojoj profesionalnoj karijeri i postigao 29 golova.

Unatoč svojoj dobi, ima i 13 utakmica u svoje ime za reprezentaciju, gdje je postigao jedan gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!