NaslovnicaVijestiJose Mourinho sastavio listu za ljetni prijelazni rok: Tri nova pojačanja stižu...

Jose Mourinho sastavio listu za ljetni prijelazni rok: Tri nova pojačanja stižu na Old Trafford

Mourinho je identificirao područja na kojima se tim treba poboljšati i želi igrače koji će se uklopiti u njegov sustav. Engleski Daily Star je objavio da Jose Mourinho ovog ljeta želi tri nova pojačanja.

Jose Mourinho sastavio

On planira odrediti prioritet u obrani i želi potpisati braniča, lijevog beka i veznog igrača kako bi poboljšao postojeću momčad.

Unatoč tome što impresionira ove sezone, Manchester United se nalazi na drugom mjestu i Manchester City im je pobjegao 16 bodova i sada su nedostižni. Cityju trebaju još tri pobjede u preostalih osam utakmica kako bi osigurao naslov lige – samo još dvije, ako ostvare pobjedu protiv Manchester Uniteda.

Jose Mourinho je odlučan da to okrene sljedeće sezone. Već unaprijed planira ljetni prijelazni rok i navode se tri imena koja će pokušati da dovede kako bi pojačao svoju momčad.

[su_watch_live_football]

Novine tvrde da Mourinho želi Tottenhamovog Toby Alderweireleda ovog ljeta, a Belgijanac će biti njegov glavni cilj. Postoje izvještaji koji ih povezuju sa Barceloninim Samuel Umtitijem i njegovim prelaskom na Old Trafford, ali za sada to su samo glasine.

Također želi lijevog beka, a izvješće kaže da je Tottenhamov Danny Rose tražen čovjek. Također je bilo izvješća o zamjeni Darmiana za Alex Sandra plus naknada koju bi United platio i nije nam poznata.

On također želi dovesti kvalitetnog veznjaka i dodao je da je Lazijev Sergej Milinković-Savić, koji uživa u izvanrednoj sezoni do sada, glavno ime na listi Jose Mourinha za ljetni prijelazni rok.

[su_premierleague]

Iako pokazuju znakove drastičnog poboljšanja ove sezone, Mourinho nije bio u mogućnosti postaviti redovnu zadnju liniju. Eric Bailly, Phil Jones, Marcos Rojo i Luke Shaw su se borili sa ozljedama, a Daley Blind i Matteo Darmian nisu uspjeli da pokažu poboljšanje.

Novo pojačanje Victor Lindelof tek treba da pronađe svoju formu u Premier ligi i Mourinho gleda na igrače koji mogu očeličiti njegovu obranu.

Sa Michaelom Carrickom, koji najavljuje svoj odlazak u mirovinu i Marouane Fellainijem koji će vjerojatno otići, Mourinho mora pronaći barem jednu kvalitetnu zamjenu, kako bi nadopunio Nemanju Matića i Paul Pogbu. Iako je Scott McTominay impresionirao ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!