NaslovnicaVijestiKlopp: Bilo je zaleđe kod Unitedovog gola!

Klopp: Bilo je zaleđe kod Unitedovog gola!

Nogometaši Manchester Uniteda i Liverpoola podijelili su bodove u velikom derbiju Premier lige, u okviru 21. kola, a Jurgen Klopp izjavio je kako je Unitedovom golu prethodilo zaleđe.

zaleđe

“Mnogi su mislili da će nas United razbiti jer je sve išlo i tom smjeru. Znamo koje probleme imamo i u kakvoj smo situaciji, pa je lijepo vidjeti ovakvu predstavu mojih igrača”, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp, pa dodao:

“Trebali smo biti hrabriji, otvorili smo si prostor koji smo željeli, zabili smo gol. Na kraju je United krenuo s dugim loptama na Fellainija i Ibrahimovića, a nakon 80 minuta borbe bilo se teško protiv toga boriti.”

“Nadao sam se da ćemo imati sreće, nažalost nismo, ali sve ok. Sutra ću uživati u ovom rezultatu, a večeras samo u našoj igri. Svojom dobrom igrom smo utišali atmosferu. Naravno da je bilo glasno kada su zabili, pa je možda dobro da nisu zabili ranije.”

“Došli smo pobijediti, ali nismo pa ne mogu biti 100% zadovoljan.”

U samoj završnici bilo je burno između Herrere i Firmina. Veznjak Uniteda zaustavio je kontru redsa, nakon čega ga je Brazilac odgurnuo. Obojica su požutjeli.

“Mislim da je Mourinho želio minimalno žuti, a ja mislim da je trebao biti žuti samo za Herreru. Na kraju je žuti dobio i igrač koji je htio igrati nogomet. Naravno da nemamo isto mišljenje.”

Puno će priče biti o golu Uniteda jer mu je prethodilo zaleđe Valencije.

“Vidjeli ste zaleđe (op.a. pitanje novinaru na koje on odgovara s da)? Ako je tako, onda je bilo zaleđe!”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!