NaslovnicaVijestiLuka Modrić o Harryju Kaneu: Uvijek je trenirao kao lud

Luka Modrić o Harryju Kaneu: Uvijek je trenirao kao lud

Tottenham sutra igra veoma važnu utakmicu protiv Southamptona, a pobjeda bi zadržala Spurse iza Chelseaja, na drugom mjestu. Uoči sutrašnjeg dvojba Spursa i S’tona, nogometaš Real Madrida komentarisao je svoj bivši klub Tottenham odakle je i otišao u Real Madrid. Modrić za Kanea kaže da je uvijek trenirao kao lud, te da nije mogao pretpostaviti da će igrati na nivou na kojem igra danas.

kao lud

“Tottenham se razvija u pravom smjeru, svake godine su sve bolji i bolji,” rekao je Luka Modrić u razgovoru za Sky Sports pa je nastavio:

“Već sada su veliki favoriti za naslov. Možda ga neće uzeti ove sezone, ali ako nastave ovako, s novim terenom, novim stadionom, uz podršku navijača, imaju svu kvalitetu koja im je potrebna za to. Nadam se da u budućnosti mogu osvojiti naslov.”

“Naravno da je za svaku momčad ključno zadržati najbolje igrače. Sada je Tottenham promijenio svoju politiku rada, sada žele zadržati najbolje u klubu. I to je jedan od načina na koji mogu stići do naslova prvaka.”

Za Harryja Kanea ima samo riječi hvale, hrvatski nogometaš kaže da je napadač uvijek trenirao kao lud. Modrić nije mogao ni pretpostaviti da će igrati na nivou na kojem igra danas. Dok je Modrić igrao za prvi tim Tottenhama, Kane je bio u mladoj momčadi Spursa, imao je 19 godina.

“Uglavnom je trenirao s nama, bio je tamo. Tada je bio dječak, a sada je veliki igrač. Napredovao je jako puno, nevjerojatan je. Tada nisam mogao reći da će danas biti ovakav igrač, ali sam vidio da je već tada imao visoku radnu etiku, trenirao je kao lud, a to radi i danas.”

“S takvom radnom etikom i s takvim kvalitetama danas je došao do jednog od najboljih napadača svijeta. Nadam se da može nastaviti u tom ritmu,” završio je Modrić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!