NaslovnicaVijestiMario Götze van terena do kraja sezone

Mario Götze van terena do kraja sezone

Nogometaš Borussije iz Dortmunda Mario Götze bit će van terena do kraja sezonepošto se oporavlja od “metaboličkog poremećaja”, ali se očekuje da će biti potpuno spreman za narednu sezonu. Gotze je na rehabilitaciji i mogao bi se vratiti treninzima početkom ljeta, ali sve ovisi kako će reagirati na tretmane, navodi se u priopćenju Borussije iz Dortmunda.

van terena

Gotze je ove sezone samo u devet prvenstvenih utakmica bio starter zbog problema s mišićem, otkako se prošlog ljeta vratio u klub iz Bayerna iz Münchena. On je u 2017. godini proveo 24 minuta na terenu u Bundesligi.

“Dugoročni cilj našeg nogometaša jeste da bude potpuno spreman za početak naredne sezone. Borussia Dortmund želi Gotzeu brz oporavak, također i u ime naših 10 milijuna navijača”, naveo je u priopćenju izvršni direktor Borussije Hans Joachim Watzke.

Gotze je postigao pobjedonosni gol za reprezentaciju Njemačke protiv Argentine, u produžecima u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine. Ovaj njemački nogometaš je svoju karijeru počeo upravo u Borussiji Dortmund u čijim omladinskim selekcijama je igrao od 2001. do 2009. godine, a zatim debitovao za prvi tim. U aprilu 2013. godine prelazi u Bayern nakon što je tim iz Minhena platio 37 milijuna eura za usluge njemačkog nogometaša.

Za reprezentaciju Njemačke debitovao je 2010. godine i od tada preko 60 puta branio boje nacionalnog tima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!