NaslovnicaVijestiMilito otkrio tko je jedini čovjek koji može dovesti Messija u Inter

Milito otkrio tko je jedini čovjek koji može dovesti Messija u Inter

Najbolji nogometaš Barcelone Lionel Messi mogao bi jednog dana prijeći u Inter na poziv prijatelja Javiera Zanettija, smatra njihov zemljak i nekadašnji golgeter “nero-azura” Diego Milito. Milito ističe da je sadašnji potpredsjednik Intera i nekadašnji suigrač Messja iz reprezentacije Argentine jedina osoba koja može da ga dovede u Milano.

Milito otkrio

“Teško je u ovom trenutku povjerovati da će Messi napustiti Barcelonu. U nogometu je sve moguće, snovi ništa ne koštaju i ostvarivi su. Zanetti ima sjajan i prijateljski odnos s Leom i ako netko može ga nagovori napustiti Barcelonu, to je Javier. To bi bilo sjajno.”, rekao je Milito za Corriere dello Sport.

Milito, jedan od najzaslužnijih za Interovo povijesno osvajanje “triplete” 2010. godine, kada je postigao dva gola u finalu Lige prvaka protiv Bayerna, vjeruje da njegov bivši klub može vratiti na stare staze slave.

“Interu je potrebna homogenost i učinkovitost, siguran sam da će to doći vremenom, pod vodstvom trenera Stefana Piolija. Već se vidi napredak i mislim da će još više unaprijediti igru. Siguran sam da će osigurati plasman u Ligu prvaka, a pokazat svoju snagu i u Torinu protiv Juventusa.”, zaključio je Milito.

Kineski vlasnici već duže vrijeme imaju plan o dolasku Messija u Inter, za što neće žaliti novac, ali pitanje je koliko je petrostruki dobitnik Zlatne lopte raspoložen za selidbu iz Barcelone, naglasivši da je trenutno sretan. Inter polaže nadu u to što Messi nije produžio ugovor s Kataloncima, o čemu pregovara s klubom već duže vrijeme.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!