NaslovnicaVijestiMohamed Salah otkrio čega bi se odrekao za trofej Lige prvaka

Mohamed Salah otkrio čega bi se odrekao za trofej Lige prvaka

Što god je Mohamed Salah ove sezone dotakao, pretvorilo se u zlato. Egipatski internacionalac je apsolutno otkriće za Liverpool nakon potpisivanja iz Rome za 37.1 milijun prošlog ljeta.

Mohamed Salah otkrio

25-godišnjak je postigao 40 gol u Liverpoolovoj pobjedi od 3-0 protiv Bournemoutha u subotu, gdje je postigao 30 golova u Premier ligi ove sezone.

Salahova forma je bila odlična, toliko odlična da je legenda Liverpoola, Robbie Fowler rekao da bi Salah trebao biti nominiran za Zlatnu loptu krajem godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Hvatam se za slamku, ali mislim da Mo Salah zasigurno zaslužuje biti u utrci za Zlatnu loptu”, objasnio je Fowler u svojoj kolumni za Mirror.

“Salah je bio izvan ovog svijeta. To ne mislim samo ja, to misle svi navijači širom svijeta.”

Salah je i dalje u utrci za nagrade pojedinačno i kolektivno.

Egipćanin je u odličnoj poziciji da osvoji Zlatnu kopačku u Premier ligi, gdje trenutno ima pet golova prednosti nad Harry Kaneom, a on je također u potrazi za slavom u Ligi prvaka nakon što je klub napredovao do polufinala.

I Salah nema sumnje u ono što bi radije osvojio, tvrdeći da bi odustao od bilo kakve individualne nagrade, zbog tog trofeja u Ligi prvaka.

Na pitanje da li preferira Zlatnu kopačku ili Ligu prvaka, Salah je rekao: “Ako bi imao izbora, naravno to je Liga prvaka.”

“Nema sumnje da bi osvajanje Lige prvaka bilo ogromno za sve nas.”

Ovo vam govori sve što trebate znati o egipatskog čarobnjaku.

Salah se svidio navijačima Liverpoola i obožavaju ga zbog njegovih nastupa na terenu i njegovog stava, što ga čini još popularnijim.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!