NaslovnicaVijestiMourinho priznaje grešku iz 2014. godine: Za 70 milijuna funti dovodi svog...

Mourinho priznaje grešku iz 2014. godine: Za 70 milijuna funti dovodi svog bivšeg napadača

Mourinho priznaje grešku iz 2014. godine. Za 70 milijuna funti dovodi svog bivšeg napadača. Jose Mourinho je tek počeo da sastavlja momčad Manchester Uniteda baš onako kako on je on to zamislio.

Mourinho priznaje

Portugalski stručnjak će vjerojatno dobiti svu potrebnu finansijsku podršku i ovog ljeta kako bi nastavio da gradi momčadi koja će se boriti za naslov Premier lige sljedeće sezone.

United je iznimno loš ove sezone s obzirom na dolazak Mourinha i novih pojačanja na koja su potrošili oko 150 milijuna funti.

Trebalo je dosta više vremena nego što je očekivano, da se Paul Pogba, Henrih Mhitarjan i Eric Bailly prilagode Premier ligi, a ironično, Zlatan Ibrahimović je do sada njihov najbolji igrač, unatoč dolasku u slobodnom transferu.

[su_euro_soccer_bonus]

Crveni vragovi bi se mogli suočiti sa teškim putem do osiguravanja automatske kvalifikacije u Ligi prvaka ove sezone – oni su trenutno peti na tabeli Premier lige, četiri boda iza Liverpoola sa pet od 11 utakmica preostalih protiv klubova u top sedam.

Mourinho priznaje da želi da osvoji Europsku ligu i da mu je to najveći prioritet i više bi volio to, nego da bude među top četiri, jer bi mu osvajanje Europske lige donijelo automatsku kvalifikaciju u Ligu prvaka sljedeće sezone sa bonusom osvajanja velikog trofeja.

To je više nego izvedivo i vrlo je dobar plan, s obzirom na njihovu igru ove sezone, sa kojom nisu baš impresionirali i ispunili očekivanja, što Mourinho neće dozvoliti da se dogodi i sljedeće sezone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mourinho je bio povezan sa nekoliko igrača za koje on vjeruje da bi mogli pomoći Crvenim đavolim da se vrate na vrh Premier lige, s dugoročnom zamjenom za Ibrahimovića, što bi bio jedan od njegovih prioriteta sljedeće sezone.

MOURINHO PRIZNAJE GREŠKU

Mirror navodi da je United spreman da uđe u utrku za jednog od najtraženijih napadača na planeti, Romelu Lukakua.

Evertonova zvijezda – koji je sada najbolji strijelac Premier lige sa 21 golom – koštao bi svakog kluba koji želi da ga dovede, negdje oko 70 milijuna funti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Takva vrsta novca nije prepreka za klub sa Old Trafforda, iako bi dovođenje Lukakua značilo da Mourinho priznaje da je napravio grešku nakon što je prodao Belgijanca iz Chelseaja u 2014. godini.

Liverpool v Everton: Marseyside derbi je proizveo više crvenih i žutih kartona nego bilo koji drugi derbi u Engleskoj

Međutim, na papiru, 23-godišnjak predstavlja idealnog kandidata za rješavanje problema u napadačkoj liniji za United nakon što je pospremio 49 golova u Premier ligi nakon dolaska u Merseyside na neodređeno vrijeme prije tri sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!