NaslovnicaVijestiNakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Pepe pronašao novi...

Nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Pepe pronašao novi klub!

Nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Pepe pronašao novi klub! Pepeu su otkucale posljednje sekunde u Real Madridu, 10 godina nakon što se pridružio španjolskim divovima iz Porta.

Nakon što

Portugalski branič, sada 34-godišnjak, bio je veličanstveni sluga za Los Blancose, osvojivši niz priznanja uključujui dva naslova La Lige, dva Kupa kralja, dva Svjetska klupska kupa i tri Lige prvaka.

The Sun je u siječnju izvijestio da će Pepe ovog ljeta otići iz Madrida u Kinu. Izvješće je pouzdano tvrdilo da će branič potpisati za Hebei China Fortune, gdje će zarađivati 248.000 funti tjedno.

Međutim, šest mjeseci kasnije, to više nije slučaj.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema Marci, Pepe je došao do zaključka da bi preseljenje u Kinu ozbiljno spriječilo njegove izglede da bude pozvan na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine. Kasnije je isključio Kinesku Super ligu kao potencijalno odredište.

Marca je shvatila da je, unatoč interesu kineskog kluba i talijanskog Intera, Pepe se odlučio pridružiti PSG-u.

Francuski klub je nedavno potaknuo braniča da im se pridruži nakon intervjencije Unai Emeryja.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Emery je uvjerio PSG-a da Pepe može biti ključan doprinos za njegovu obranu i igrač će sada potpisati dvogodišnji ugovor.

Također pročitajte: Utorak 6.6. – Listić dana

Sporazum je, kako se izvješćuje, postignut u Cardiffu tijekom sastanka između agenta Jorgea Mendesa i predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!