NaslovnicaVijestiNeymar odlazi iz PSG-a ako se ne ispune ova dva zahtjeva

Neymar odlazi iz PSG-a ako se ne ispune ova dva zahtjeva

PSG-ova zvijezda Neymar navodno želi da klub potpiše Casemira i Marc-Andre ter Stegena, ukoliko ga misle zadržati u svojim redovima. Psg-ov napadač bi mogao da napusti Park Prinčeva nakon samo jedne sezone u Francuskoj, sa Real Madridom i Barcelonom kao potencijalnim destinacijama.

Neymar odlazi

Brazilac je na ljetnom prijelaznom roku prošle godine ostavio Barcu zbog PSG-a, ali nedavna izvješča tvrde da je njegovo srce postavljeno za šokantni povratak na Nou Camp.

U međuvremenu, Real Madrid bi volio da dovede 26-godišnjaka u svoje redove, pogotovo sa budućnošću Gareth Balea i Marco Asensija, koja je daleko od sigurne.

No, španjolski medij Don Balon izvijestio je da će Neymar ostati u PSG-u ako se ispune dva zahtjeva.

[su_watch_live_football]

Brazilac je neosporni talisman Unai Emeryjeve ekipe. Dakle, to znači da on ima mnogo uticaja kada je u pitanju aktivnost kluba na transfer tržištu.

U izvješću se tvrdi da je Neymar prišao odboru PSG-a i naredio potpisivanje Casemira.

Emery će morati da zamijeni Thiago Mottu na ljetnom prijelaznom roku, jer se približava kraj njegove karijere.

Neymar igra uz Casemira u Brazilu i osjeća kako je njegova igra mnogo bolja kada je Casemiro u veznom redu. Don Balon dodaje Neymarov drugi uvjet, a to je da se potpiše vrhunski vratar.

[su_champions_league]

David De Gea, Thibaut Courtois i Gianluigi Donnarumma su navodno dodani na njihovu listu želja. No, Neymar osjeća kako bi Barcelonin Ter Stegen bio najbolje pojačanje što se tiče vratara.

Nijemac je ove godine impresivan, gdje je u Barci sačuvao mrežu u 17 utakmica od njih 28. Samo je Jan Oblak uspio više.

Neymar smatra da bi Ter Stegen i Casemiro mogli biti odlična pojačanja i da bi konačno sa njima mogli osvojiti Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!