NaslovnicaVijestiNeymar: Vrlo teška situacija, skoro je nemoguće da prođemo

Neymar: Vrlo teška situacija, skoro je nemoguće da prođemo

Nogometaš Barcelone Neymar rekao je danas da je “praktički nemoguće” očekivati da će se njegova momčad plasirati u četvrfinale Lige prvaka nakon uvjerljivog poraza od PSG-a.

nemoguće

PSG je sinoć u Parizu pobijedio Barcelonu s uvjerljivih 4: 0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, tako da je pred katalonskom ekipom sada težak zadatak.

“Sada moramo razmišljati o sljedećoj utakmici da vidimo što možemo učiniti kako bismo okrenuli stvari u našu korist. To će biti vrlo teško, praktično nemoguće… Ali ne smijemo odustati”, rekao je Neymar za španjolske medije.

“Bit će vrlo teško pripremiti se za revanš. Mislim da nikada nismo bili u ovakvoj situaciji”, dodao je Brazilac.

Neymar je naveo da je sinoćna utakmica bila neobična za njegovu momčad.

“To je bila utakmica koja se nama rijetko događa, ali PSG je odigrao sjajno i zaslužio je pobjedu”, kazao je Neymar.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Nogometaši pobijedili su na svom terenu Barcelonu s 4:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Parižani su potpuno nadigrali Barcelonu, pogotovo na sredini terena. Angel Di Maria bio je dvostruki strijelac, a golove su postigli još i Julian Draxler i Edinson Cavani.

PSG je poveo golom iz slobodnog udarca u 19. minuti, koji je izveo Di Maria s oko 16 metara blago s desne desne strane i zakucao je loptu u desni dio gola. U 40. minuti bilo je 2:0. Marco Verratti poveo je protunapad na sredini terena i proigrao Draxlera u šesnaestercu, a on je u utrku s desne strane savladao Marc-Andrea ter Stegena.

Već u 55. minuti bilo je 3:0. Di Maria je dobio loptu u blizini šesnaesterca gostiju, poslije čega se izborio za poziciju i sa oko 18 metara visokim šutem postigao svoj drugi gol. Cavani je stavio točku na ovaj meč u 72. minuti, kada ga je u šesnaestercu proigrao Thomas Meunier, a napadač je prošao pored dvojice defanzivaca i savladao Ter Stegena.

Barcelona je najbolju šansu imala u 84. minuti, kada je Samuel Umtiti pogodio vratnicu. Uzvrat u Barceloni se igra 8. ožujka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!