Novinar Daily Maila: “Gledao sam nogomet na četiri kontinenta, ali nigdje nije kao tamo..”

Crvena zvezda u drugom kolu Europske lige poražena je od Arsenala 1-0 na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Utakmica između Crvene zvezde i Arsenala utakmica je sa najvećom posjetom u drugom kolu Europske lige na kojoj je prisustvovalo 52.000 navijača, a neslužbene brojke su oko 57.000 navijača koji su priredili spektakularnu atmosferu koja je oduševila brojne engleske novinare, fanove i igrače Topnika.

četiri kontinetna

“Bilo je fantastično. Domaća publika je sjajnom atmosferom uljepšala ovu utakmicu. Lijepo je biti na terenu. Na raspologanju smo imali cijelu ekipu, igrali su i mladi igrači, bili su dobri. Treba im to, ovo su velike utakmice, ovo je europsko takmičenje.”, rekao je Petr Cech nakon utakmice u Beogradu gdje je odlično obavio posao na golu.

Layth Yousif, novinar britanskog Daily Maila, ostao je u čudu kada je vidio kakva je atmosfera dočekala nogometaše Arsenala na beogradskoj Marakani.

“Gledao sam nogomet na četiri kontinenta, uključujući i mjesta poput Azteca stadiona, ali atmosfera koju su na Marakani stvorili navijači Crvene Zvezde bolja je od bilo koje koju sam doživio. Nogomet bi trebao biti upravo ovo”, napisao je oduševljeni Layth na Twitteru.

Nakon završetka utkamice, novinar Daily Maila je postavio Tweet u kojem se zahvalio na gostoprimstvu i u kojem je rekao da će se ove utakmice zauvijek sjećati.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum