NaslovnicaVijestiOpet problemi sa zglobom: Harry Kane opet mora na pauzu

Opet problemi sa zglobom: Harry Kane opet mora na pauzu

Problemi se zglobom se vratili: Nogometaš Tottenhama Harry Kane ponovo je povrijedio ligamente desnog skočnog zgloba, ali ozljeda nije ozbiljna kakva je bila na početku sezone, priopćio je londonski klub. Kane nije završio utakmicu protiv Millwalla (6:0) u nedjelju u FA kupu, pošto se ozlijedio u duelu s Jakeom Cooperom.

problemi sa zglobom

Engleski reprezentativac ozlijedio je isti skočni zglob kao u rujnu u duelu sa Sunderlandom, poslije čega je pauzirao 10 utakmica.

“Kane je ozlijedio ligamente desnog skočnog zgloba. Ozljeda je slična kao ona u rujnu prošle godine, ali ne mislimo da je toliko ozbiljna. On će biti podvrgnut pregledima dok traje rehabilitacija u klupskom trening centru.”, navodi se u priopćenju Tottenhama, koje prenosi Sky.

Kane je na društvenim mrežama zahvalio navijačima na podršci.

“Uvijek sam se nakon ozljeda vraćao jači, radiću naporno s liječničkim timom da bih to ponovno učinio. Hvala svima na porukama.”, naveo je Kane.

Unatoč odsustvu zbog ozljede na početku sezone, Kane je postigao 19 golova u Premier ligi i dijeli prvo mjesto liste strijelaca sa Romeluom Lukakuom iz Evertona.

Tottenham se  trenutno nalazi na drugom mjestu Premiershipa sa 56 bodova, deset bodova manje imaju od Chelseaja. Sljedeću utakmicu igraju protiv Southamptona u gostima. Prethodne dvije utakmice zabilježili su dvije pobjede (protiv Evertona i Stokea).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!