NaslovnicaVijestiOpljačkan stan Dejana Lovrena!

Opljačkan stan Dejana Lovrena!

Dejan Lovren, stoper Liverpoola i reprezentacije Hrvatske, opljačkan je u noći između 14. i 15. lipnja.

opljačkan

Hrvatska policija je objavila da je nepoznati počinitelj provalio u stan koji se nalazi na Maksimiru, odakle je odnio nakit i novac. Materijalna šteta je velika, prema policijskom izvješću.

[su_no1forfootball]

Kako saznaje Index, provalnik (ili više njih) je čekao da Lovren napusti stan dvoetažni stan, a da je zatim krenuo s pljačkom. Na gornjem katu su spavali Lovrenovi roditelji, ali lopovi se tamo nisu uputili, zbog čega se pretpostavlja da su bili dobro obaviješteni i pripremljeni.

Lovren je potvrdio da je opljačkan, kao i da osjeća veliki strah.

Stigla ponuda za Donnarummu vrijedna 30 milijuna!

Španjolski trener pozvao Mbappea da dođe u njegov klub

Antonio Conte pronašao zamjenu za John Terryja: Ponudio 50 milijuna funti za igrača iz Serije A

Barcelona ovog ljeta prodaje 10 igrača da bi mogla finansirati ponude za tri igrača u vrijednosti od 200 milijuna eura

“Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnapirati djecu. Potrošio sam pun kofer novca ukloniti sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a desi se ovako nešto “, rekao je Lovren za Index.

Samo dan ranije Lovren je trebao svjedočiti na sudu u Osijeku, u slučaju koji se vodi protiv Zdravka Mamića.

Suđenje je, međutim, prekinuto nakon što je Mamić verbalno napao vlastite odvjetnike, nakon čega im je uručio otkaz. Lovren nije ni stigao svjedočiti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!